Chec rapid

de lia maria in Prajituri, 17 Apr 2010 | 4310 vizualizari

 

Un chec rapid, gata de servit in mai putin de 60’.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 cana zahar
  • 1 cana lapte
  • 2 cani faina
  • ¼ cana ulei
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • 100g ciocolata menaj in bucati
  • ½ lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec rapid:

Intr-un bol amestecam faina cu cacaua si scortisoara.



Intr-o canita stingem bicarbonatul cu zeama de lamiae.



Tapetam o tava de chec cu hartie de copt.



Mixam oul cu zaharul pana se topeste, adaugam uleiul cate putin pana il incorporam pe tot, apoi laptele si bicarbonatul stins. Punem ingredientele uscate si cu o paleta amestecam usor compozitia, adaugam ciocolata si turnam aluatul care curge ca o smantana groasa, in tava de chec. Dam la cuptor pentru 40’ la foc mediu( pana trece testul cu scobitoarea). Se lasa la repaus 10’, dupa care se poate felia si servi simplu sau pudrat cu zahar, dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

Ciocolata nu trebue maruntita prea tare, deoarece se va topi oricum la copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

17.04.2010, 19:16

bun.. cu gust de scortisoara nu am facut niciodata

nadina73 1

17.04.2010, 20:13

arata bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
Cinnabon