Chec rapid

de Andreea Caroline in Dulciuri, 27 Sep 2014 | 2378 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Cleme :-* ... ea nu a pus praf de copt , nu am pus nici eu ...dar checul nu a crescut asa mult deci data viitoare voi pune si praf de copt :)
Intr-adevar un chec super rapid si super bun :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri cu zahar tos
  • un praf de sare
  • 4 linguri cu apa
  • 4 linguri cu ulei
  • 5 linguri cu faina alba tip '00'
  • 1 lingura nesquick
  • zahar pudra ( pentru pudrat )
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec rapid:

Separam albusurile de galbenusuri .


Cu ajutorul unui mixer , la viteza maxima, mixam albusurile cu un putina sare pana ce devin o spuma tare .


Separat mixam galbenusuriel cu zaharul pana ce devin de culoare deschisa .


Adaugam apoi apa,uleiul si mixam in continuare.


Adaugam faina alba si albusurile spuma si amestecam cu grija de jos in sus .


Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam 3\4 din compozitie .


Restul compozitiei o amestecam usor cu nesquick si turnam in tava .


Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute .


Pudram cu zahar pudra ,feliem si servim .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

28.09.2014, 00:20

Supeeer chec

Andreea Caroline 1

28.09.2014, 10:09

Cristina

Andreea Caroline 1

28.09.2014, 10:10

Rux

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert chec rapid si ieftin