Chec rapid cu mere

de articook in Prajituri, 12 Iun 2010 | 7060 vizualizari

 

Acest desert poti sa il gatesti atunci cand vrei sa faci
un desert care sa coste mai putin si sa fie rapid. Este
super simplu, trebuie doar sa amesteci ingredientele
si sa le pui in cuptor. Pe langa gustul bun pe care il are
checul, poti sa il faci sa arate si foarte bine daca
folosesti o tava de torturi.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere mari
  • 2 cani de zahar
  • 2 cani de faina
  • 2 oua intregi
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 cana ulei sau suc de mere natural
  • optional: 1 cana de nuca prajita
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec rapid cu mere:


Se curata si se taie merele bucatele. Se pune intr-un vas mare faina cu zaharul, sare, vanilie, scortisoara si se amesteca. Praful de copt se pune intr-o lingura peste care se stoarce, putina lamaie, dupa care turnati-o in compozitie. Adaugati uleiul sau sucul de mere si ouale batute, merele si nuca daca o veti folosi si amestecati cu olingura de lemn. Dupa care, turnati compozitia intr-o tava de chec de orice forma doriti care sa aiba diametrul aproximativ 9x13 cm. Si intoduceti in cuptorul incalzit la 180 C. Se lasa la copt 40 min. Se lasa la racit. Se serveste simpla, sau cu frisca, budinca de vanilie.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rapid cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

articook 1

14.06.2010, 17:55

merci .... hihi atunci continui sa pozez ceea ce gatesc, cel putin pentru "dependenta" ta)
merci si de furculite

Laly 1

17.06.2010, 23:53

Buna si racoroasa.5 furcu si de la mine.

alinut 1

29.04.2012, 11:19

Fara nici o suparare dar eu am incercat aceasta reteta si nu a iesit absolut nimic. Am fost sceptica de cum am vazut ingredientel si gramajul lor, dar am zis sa incerc daca tot sunt comment uri din partea altor fete. Si tin sa precizez ca nu e prima data cand mi se intampla sa nu mi iasa retetele (aici nu ma refer doar la acest utilizator).

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti, mere, crema de vanilie si nuci