Chec rece cu fistic si ciocolata alba

de Oana in Prajituri, 31 Iul 2013 | 2348 vizualizari

 

O minunatie de arome!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr nuci
  • 100 gr fistic
  • 100 gr merisoare uscate
  • 200 gr biscuiti digestivi
  • 150 gr unt
  • 200 gr ciocolata alba
  • 1 lingura miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec rece cu fistic si ciocolata alba:

Nucile si fisticul se prajesc putin intr-o tigaie neaderenta, fara ulei. Se lasa apoi la racit si se curata bine de coji. Se maruntesc putin la robot.


Untul, ciocolata alba si mierea se incalzesc la bain-marie pana se topesc si se amesteca pana se omogenizeaza.


Biscuitii se rup cu mana in bucati mici, se amesteca cu nucile si fisticul maruntite, se adauga merisoarele si compozitia de ciocolata topita. Amestecul obtinut se rastoarna intr-o tava de chec tapetata cu folie de plastic. Se niveleaza usor si se pune la rece peste noapte.


Se scoate din forma a doua zi si se taie felii. Se tine la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rece cu fistic si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

01.08.2013, 11:21

Mmm bun!

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 20:46

Imi place mult fisticul

Oana 1

01.08.2013, 23:20

Mmm, daa Ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Snickers