Chec sarat

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2015 | 4698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 oua de prepelita (sau 5 oua de gaina)
  • 150 ml lapte
  • 250 g faina
  • 100 g branza telemea
  • 150 g sunca presata afumata
  • 100 g cabanos
  • 2 ardei capia rosii
  • 20 ml ulei
  • o lingurita praf copt
  • masline fara sambur
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec sarat:


  1. Intr-un bol mai maricel sparge ouale si bate-le doua minute cu un tel para.

  2. Adauga laptele si mai bate cu telul un minut.

  3. E momentul sa pui uleiul si branza telemea pe care ai sfaramat-o intre degete si sa omogenizezi.

  4. Adauga faina amestecata cu praful de copt si amesteca.

  5. Toaca cubulete sunca, rondele subtiri cabanosul, ardeiul spalat, curatat si feliat taie-l cubulete, iar maslinele taie-le-n bucatele mici.

  6. Adauga-le peste compozitie si omogenizeaza.

  7. Pregateste o tava de chec . unge-o cu ulei si presara faina.

  8. Toarna compozitia atat cat sa ajunga pana a 3/4 din inaltimea tavii. Eu am facut intr-o tavita mai mica si-am pus si-n 6 forme de briose. Aici depinde de tava folosita.

  9. Introdu la cuptor si lasa pana se rumeneste frumos.

  10. Lasa la racit apoi feliaza.

  11. Stiti ce mi-au zis copiii mei? Are gust a pizza, de acum sa nu mai faci pizza, fa doar de asta.

  12. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sarat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Xandrinne 1

21.10.2015, 23:00

Delicios!!

Catalina L 1

22.10.2015, 20:47

mihaelar63 1

03.11.2015, 12:54

Ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv a la Jamila