Chec zebra

de gaby_gabytza in Prajituri, 29 Apr 2013 | 1565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 13 albusuri
  • un praf sare
  • 100 ml ulei
  • 200 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 230 g zahar
  • 1 plic praf de copt(8g)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • glazura
  • 100 g ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra:

Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam pana se topeste.Apoi adaugam praful de copt si uleiul.Treptat adaugam faina in ploaie putin cate putin.


Impartim compozitia in doua in una punem cacaoa si in alta esenta cu plicul de zahar vanilat si le amestecam pe fiecare separat.


Pregatim o tava cu inel detasabil,eu am tapetat-o cu folie de aluminiu pentru ca inelul la tava s-a cam largit ,dar daca tava voastra nu curge nu e nevoie sa puneti folie o ungeti cu ulei si o tapetati cu faina.Dupa adaugam in tava 2 linguri compozitie alba-2 cacao si continuam asa pana terminam compozitia dar din cand in cand mai miscam tava sa se aseze bine. .Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam se raceasca putin in tava si ii adaugam glazura din ciocolata topita pe baie de aburi.Dam 1 ora la rece si dupa putem servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

29.04.2013, 21:41

va multumesc tutror

Sim0na 1

30.04.2013, 11:38

super arata!

gaby_gabytza 1

30.04.2013, 16:14

ms simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Chec cu piure de mere si ciocolata