Chec zebra cu crema de vanilie

de LadyCrs in Prajituri, 25 Iul 2012 | 4520 vizualizari

 

Din checutul asta.....am facut asta .
http://www.bucataras.ro/retete/chec-de-post-34780.html

 

INGREDIENTE

  • mai avem nevoie de un 200 ml lapte
  • un plic crema vanilie dr oetker
  • glazura de ciocolata
  • 3 linguri zahar pudra
  • optional puteti insiropa blatul ( eu l-am lasat asa)
  • o mana de mure
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra cu crema de vanilie:

Am taiat in doua blatul, am pus crema si cel de-al doilea blat, am glazurat si am lasat la frigider 2 ore inainte de a fi servita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

26.07.2012, 10:19

delicios

Maria68 1

26.07.2012, 16:08

super delicios

mirela0911 1

26.07.2012, 20:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Guguluf de post cu gem de prune si nuca