Chec zebra din albusuri

de mimmi in Prajituri, 5 Sep 2011 | 3012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270 g albusuri
  • 130 g zahar
  • 2linguri ulei
  • 150 g faina
  • 10 g praf de copt
  • 1 lingura plina cacao
  • esenta de vanilie
  • sare
  • zahar pudra
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra din albusuri:

Batem albusurile cu un praf de sare. Adaugam in ploaie zaharul si mixam in continuare. Adaugam uleiul,esenta,faina si praful de copt si amestecam cu dosul unei linguri. Impartim compozitia in doua,intr-o parte adaugam cacaoa si amestecam cu dosul lingurii. Tapetam o cratita/tava cu hartie de copt. Punem o lingura compozitie neagra una alba si tot asa. Dam la cuptor la foc mic cca 40 de minute. Il lasam sa se raceasca si il pudram cu zahar. Va doresc o saptamana minunata !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

06.09.2011, 09:14

jolygina 1

06.09.2011, 11:22

yamy yamy

LUK 1

06.09.2011, 12:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu glazura de portocale