Cheescake cu zmeura

de ianculubita in Prajituri, 4 Aug 2014 | 823 vizualizari

 

O combinatie super delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti petite-beure
  • 100 g unt
  • 200 ml smantana lichida
  • 200 g ciocolata alba
  • 200 g branza tip Philadelphia
  • 250 g zmeura
  • 40 g zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu zmeura:

Se imbraca o forma de tarta cu folie alimentara. Intr-un vas se amesteca biscuitii pisati cu unt moale, se face o sfera si se da la frigider 15 minute.


In acest timp se pune pe foc smantana si ciocolata rasa, se amesteca pana se topeste si se da la rece. Branza se amesteca cu zmeura pasata cu furculita, cu crema de ciocolata rece, se rastoarna peste blatul de biscuiti pus in prealabil in forma de tarta, se niveleaza suprafata si se lasa la frigider cel putin 2 ore.


Cand se serveste se scoate din forma, se inlatura cu grija folia, se aseaza pe un platou si se orneaza cu zmeura apoi se taie.

 

TIPS-URI

1

trebuie bine sa se raceasca, altfel crema este moale asa cum mi s-a intamplat mie pentru ca nu am avut rabdare

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

13.08.2014, 16:56

ianculubita 1

15.08.2014, 10:09

mihaelar63 1

29.10.2014, 18:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu afine fara coacere