Cheesecacke cu fructe

de papabundetot in Prajituri, 17 Aug 2014 | 991 vizualizari

 

Intr-una din zilele trecute am vazut pe facebook postarea Ritei Ilies cu un cheesecacke fara coacere si mi s-a parut provocatoare,mai ales ca sufar de caldura si as face orice sa nu stau langa foc in zilele astea caniculare :) Am cautat de pe telefon (imi era atat de lene incat nu am putut nici laptopul sa il deschid) reteta dar nu am reusit sa o gasesc,asa ca am schimbat cu Rita cateva pareri si impresii referitoare la dizolvarea gelatinei pe canicula si am trecut la treaba :) a iesit un desert fabulos…..

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 200 gr biscuiti
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • 400 gr branza dulce
  • 200 ml frisca lichida
  • struguri,zmeura,mure
  • esenta de vanilie
  • 50 gr zahar
  • 3 linguri iaurt
  • 10 gr foi de gelatina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecacke cu fructe:

Am pus in robot biscuitii,fulgii de ovaz si untul si am maruntit totul bine pana cand “blatul” s-a legat,am scos apoi totul din robot si am pus biscuitii cu unt intr-o forma de tort,presand bine si apoi am dat la frigider pana cand am pregatit umplutura.


Intr-un castron am pus branza,zaharul,esenta de vanilie si am amestecat bine.50 ml frisca lichida i-am pus la foc sa se incalzeasca si mai apoi am dizolvat in ea gelatina foi,tinuta in prealabil la inmuiat in apa rece,am adaugat apoi frisca lichida peste branza,si am amestecat bine,am turnat si restul de frisca 150 ml,si 3 linguri de iaurt.Fructele le-am taiat in jumatati si o parte din ele le-am incorporat in branza cu frisca,iar cateva fructe intregi am pastrat pentru a decora prajitura.


Deasupra am pus gelatina rosie pentru prajituri,dar e bine si fara,si am dat cheesecacke-ul la frigider pentru cateva ore pentru ca gelatina sa isi faca treaba …minunat a iesit


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecacke cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

18.08.2014, 11:35

Mmmm dar ce imi place!

Luckycake 1

18.08.2014, 12:43

foarte bun !

elucubratiiculinare 1

18.08.2014, 15:27

combinatie super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

RETETA RECOMANDATA
Cочники-Placinta ruseasca cu branza II