Briose cu finetti si cocos

de Rocsi in Prajituri, 5 Iun 2010 | 5002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200 ml lapte
  • 10 linguri zahar
  • 1 esenta vanilie
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • faina (am pus cam 12-14 linguri ,cam asa)
  • nuca de cocos alb si alte culori(de care aveti in casa)
  • finetii
  • margarina pentru uns tava de briose
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu finetti si cocos:

Ouale se bat spuma cu zaharul.


peste acestea se pune smantana si se mixeaza.


apoi se adauga laptele,vanilia,coaja de lamaie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.


amestecati bine toate ingredientele sa se incorporeze.


la urma se pune faina treptat.


ungem tavile de briose cu margarina.


punem 1 lingura si jumatate de compozitie,presarati nuca de cocos,peste puneti iar compozitie de briose formele fiind umplute cam pe 3 sferturi.


asa se procedeaza cu toate briosele.


deasupra peste fiecare se pune un sfert de lingurita de finetti(la mine nu se vede asa negru finettile pentru ca am avut finetti jumatate alb jumatate negru).


punem tavile in cuptorul incins 40-50 min.


cand sunt gata le scoateti si serviti cu multa multa pofta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu finetti si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (8)

Rocsi 1

06.06.2010, 13:51

multumesc fetelor...va invit la o briosa pe toate

nadina73 1

07.06.2010, 00:09

hmmmmmm ce bine arata rocsi5 furcu

Rocsi 1

07.06.2010, 10:47

multumesc nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Bilute cu nuci(de post)