Cheesecake - 2 ani de bucataras :)

de AnyCostescu in Dulciuri, 15 Aug 2014 | 1979 vizualizari

 

Am facut acest cheesecake pt ieri , cand am sarbatorit 2 ani de bucataras :)

 

INGREDIENTE

  • 175 g biscuit cu unt (petit beure)
  • 50 g unt lichid Rama
  • 500 g mascarpone
  • 250 g ricotta
  • 150 g zahar pudra
  • 4 oua
  • Sucul si coaja de lal 2 lamai
  • sirop de capsuni pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake - 2 ani de bucataras :):


Tocati biscuitii marunt. Daca aveti robot foarte bine, daca nu va chinuiti ca mine cu o punga si un sucitor J Amestecati-i apoi cu untul si puneti totul intr-o tava .Dati tava la cuptor pentru 10 minute.


In acest timp pregatim crema. Mixati ricotta cu zaharul.Adaugati mascarpone si ametecati totul bine. Adaugam coaja si sucul de lamaie. Incorporati ouale unul cate unul. Turnati crema peste biscuit si coaceti totul aproximativ o ora .


Lasati la racit minim 3 ore in frigider dupa care se serveste.


Se poate servi cu diverse topinguri de caramel sau sosuri de fructe.



Noi am servit cu sirop de capsuni J

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake - 2 ani de bucataras :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Xandrinne 1

17.08.2014, 08:46

La cat mai multi!!

DIANA B 1

17.08.2014, 09:12

La multi ani de Bucataras , si nu numai !

AnyCostescu 1

17.08.2014, 14:24

Va multumesc!! Sa fie!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Japanese Cheesecake - Prajitura japoneza cu branza