Cheesecake - 2 ani de bucataras :)

de AnyCostescu in Dulciuri, 15 Aug 2014 | 1815 vizualizari

 

Am facut acest cheesecake pt ieri , cand am sarbatorit 2 ani de bucataras :)

 

INGREDIENTE

  • 175 g biscuit cu unt (petit beure)
  • 50 g unt lichid Rama
  • 500 g mascarpone
  • 250 g ricotta
  • 150 g zahar pudra
  • 4 oua
  • Sucul si coaja de lal 2 lamai
  • sirop de capsuni pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake - 2 ani de bucataras :):

 

Tocati biscuitii marunt. Daca aveti robot foarte bine, daca nu va chinuiti ca mine cu o punga si un sucitor J Amestecati-i apoi cu untul si puneti totul intr-o tava .Dati tava la cuptor pentru 10 minute.

In acest timp pregatim crema. Mixati ricotta cu zaharul.Adaugati mascarpone si ametecati totul bine. Adaugam coaja si sucul de lamaie. Incorporati ouale unul cate unul. Turnati crema peste biscuit si coaceti totul aproximativ o ora .

Lasati la racit minim 3 ore in frigider dupa care se serveste.

Se poate servi cu diverse topinguri de caramel sau sosuri de fructe.

 

Noi am servit cu sirop de capsuni J

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake - 2 ani de bucataras :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Xandrinne 1

17.08.2014, 08:46

La cat mai multi!!

DIANA B 1

17.08.2014, 09:12

La multi ani de Bucataras , si nu numai !

AnyCostescu 1

17.08.2014, 14:24

Va multumesc!! Sa fie!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!