Cheesecake

de rodicamaria in Prajituri, 22 Sep 2012 | 1318 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. baza :

  • 200 g biscuiti
  • 150 g unt + 1 lingurita pt.uns tava

Crema :

  • 600 g branza proaspata
  • 2 oua
  • 150 g coctail de fructe confiate
  • 1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker(80 g)
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Preparam baza : biscuitii se macina si se amesteca bine cu untul topit.


Tava(19X23) se unge cu unt,se toarna amestecul de biscuiti cu unt,se niveleaza si se taseaza bine cu lingura.Se da la frigider pana pregatim crema de branza.


Crema de branza : se amesteca bine toate ingredientele si se toarna apoi in tava peste baza de biscuiti.


Se da la cuptorul,incalzit in prealabil si se coace pana cand se rumeneste usor deasupra.


Se taie dupa ce s-a racit bine,eventual dupa ce s-a tinut 2-3 ore la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

rodicamaria 1

24.09.2012, 20:30

Va multumesc pt.urari !

carmen_garda 1

30.08.2013, 08:17

zahar nu se pune in crema?(adica e de ajuns pliculetul de zahar vanilat?)

rodicamaria 1

31.08.2013, 12:17

Carmen,ai grija, plicul de zahar vanilat pudra de la Dr.Oetker are 80 g,pt.mine a fost destul. Se poate gusta si se poate pune mai mult daca vrei mai dulce.Si fructele confiate mai lasa ceva dulceata.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Classic Cheesecake