Cheesecake

de rodicamaria in Prajituri, 22 Sep 2012 | 3839 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. baza :

  • 200 g biscuiti
  • 150 g unt + 1 lingurita pt.uns tava

Crema :

  • 600 g branza proaspata
  • 2 oua
  • 150 g coctail de fructe confiate
  • 1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker(80 g)
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Preparam baza : biscuitii se macina si se amesteca bine cu untul topit.

Tava(19X23) se unge cu unt,se toarna amestecul de biscuiti cu unt,se niveleaza si se taseaza bine cu lingura.Se da la frigider pana pregatim crema de branza.

Crema de branza : se amesteca bine toate ingredientele si se toarna apoi in tava peste baza de biscuiti.

Se da la cuptorul,incalzit in prealabil si se coace pana cand se rumeneste usor deasupra.

Se taie dupa ce s-a racit bine,eventual dupa ce s-a tinut 2-3 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

rodicamaria 1

24.09.2012, 20:30

Va multumesc pt.urari !

carmen_garda 1

30.08.2013, 08:17

zahar nu se pune in crema?(adica e de ajuns pliculetul de zahar vanilat?)

rodicamaria 1

31.08.2013, 12:17

Carmen,ai grija, plicul de zahar vanilat pudra de la Dr.Oetker are 80 g,pt.mine a fost destul. Se poate gusta si se poate pune mai mult daca vrei mai dulce.Si fructele confiate mai lasa ceva dulceata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu portocala confiata