Cheesecake

de rodicamaria in Prajituri, 22 Sep 2012 | 1128 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. baza :

  • 200 g biscuiti
  • 150 g unt + 1 lingurita pt.uns tava

Crema :

  • 600 g branza proaspata
  • 2 oua
  • 150 g coctail de fructe confiate
  • 1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker(80 g)
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Preparam baza : biscuitii se macina si se amesteca bine cu untul topit.

Tava(19X23) se unge cu unt,se toarna amestecul de biscuiti cu unt,se niveleaza si se taseaza bine cu lingura.Se da la frigider pana pregatim crema de branza.

Crema de branza : se amesteca bine toate ingredientele si se toarna apoi in tava peste baza de biscuiti.

Se da la cuptorul,incalzit in prealabil si se coace pana cand se rumeneste usor deasupra.

Se taie dupa ce s-a racit bine,eventual dupa ce s-a tinut 2-3 ore la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake-0
Cheesecake-1
Cheesecake-2
Cheesecake-3
Cheesecake-4
Cheesecake-5

COMENTARII (18)

rodicamaria

rodicamaria 1

24.09.2012, 20:30

Va multumesc pt.urari !

carmen_garda

carmen_garda 1

30.08.2013, 08:17

zahar nu se pune in crema?(adica e de ajuns pliculetul de zahar vanilat?)

rodicamaria

rodicamaria 1

31.08.2013, 12:17

Carmen,ai grija, plicul de zahar vanilat pudra de la Dr.Oetker are 80 g,pt.mine a fost destul. Se poate gusta si se poate pune mai mult daca vrei mai dulce.Si fructele confiate mai lasa ceva dulceata.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!