Cheesecake cu afine

de ala_oancea in Prajituri, 13 Iul 2009 | 3948 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

13.07.2009, 16:19

Vai, ce bine arata! ce pofta imi eee!

ala_oancea 1

13.07.2009, 16:49

Multumesc Oana

danygospodina 1

13.07.2009, 16:57

Suuper tarta !
Dar am o intrebare: frisca lichida e cea gen Hu-la-la? Se pune fara a o mai bate?
Bucatarasi din toate tarile, lamuriti-ma!!!

ala_oancea 1

13.07.2009, 17:03

Da, da, frisca lichida hu-la-la ... la-la nebatuta

danygospodina 1

13.07.2009, 17:18

Cata operativitate !
Daca tot esti conectata, uite ca am o alta dilema. Tocmai acum "operez o tarta cu caise si smantana cu budinca, f. asemanatoare cu a ta. Blatul e la fel. In reteta scria ca smantana se amesteca cu plicul de budinca vanilie,oua,etc. Budinca o pun praf sau o fac in prealabil? Se lasa la fel, 40,50 min.

Oana 1

13.07.2009, 17:22

Dany, praf. De obicei se pun toate praf, nu se bat

Oana 1

13.07.2009, 17:24

Ala, nu se pune mai mult zahar in umplutura? e destul de dulce asa? ca ma gndesc ca si afinele sunt acrisoare...

Bunica 1

13.07.2009, 17:54

Ala, arata de-ti vine s-o mananci cat poti de repede. Pune-o repede in camara' pana nu dispare.

danygospodina 1

13.07.2009, 17:56

Miha 1

13.07.2009, 20:13

Bun bun!

Miha 1

13.07.2009, 20:15

Oana,daca vrei mai dulce,cred ca mai poti pune ceva zahar,nu vad sa fie mare bai. Dar sa iei in calcul si frisca lichida care e dulce. Adica sa gusti inainte de a mai pune ceva zahar in plus.

leoflori 1

13.07.2009, 20:44

buna tarta! am facut si eu dar cu fructe de padure.

Miha 1

13.07.2009, 20:49

Iahim,io am dat sfoara-n tara pe la prieteni,ca de s-o gasi niscavai ore de cumparat,sa ma anunte si pe mine.

danygospodina 1

13.07.2009, 22:25

Mersi, Ala pentru sfaturi, a fost foarte buuun, m-am spalat pe dinti si sper sa adorm repede, ca a mai ramas o bucatica !

ala_oancea 1

14.07.2009, 09:21

Va multumesc ! Dany, sorry, nu mai eram aseara pe aici ... Oana, cum zice si Miha, trebuie gustat, depinde de cat de acre sunt afinele si smantana, depinde cat de dulce o preferi. Eu m-am obisnuit sa reduc cantitatea de zahar din prajituri.

Lily_Musat 1

14.07.2009, 10:14

BRAVOOO ESTI SUPER BUCATAREASA

ala_oancea 1

14.07.2009, 10:20

Multumesc Lily !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu ciuperci in sos cremos
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu dulceata de afine (fara coacere)