Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan

de deyutzky in Prajituri, 5 Apr 2014 | 10132 vizualizari

 

Se poate consuma in Faza Atac, Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 albusuri
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 3-4 linguri indulcitor pudra (sau dupa gust)
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • Crema:
  • 4 galbenusuri
  • 1000 g branza Quark (2 cutii x 500 g/cutie)
  • esenta de vanilie
  • 5-6 linguri indulcitor pudra(sau dupa gust)
  • Decor:
  • 1 tableta Sly
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan:

Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma cu indulcitorul.

Adaugam taratele de ovaz, cacaua si praful de copt si amestecam cu o lingura.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia, apoi dam tava la cuptor pentru aprox 10 min pana cand pregatim crema.

Amestecam bine branza cu galbenusurile, indulcitorul si esenta.

Scoatem tava din cuptor si turnam crema peste blat. Dam tava inapoi la cuptor pentru 50-60 de minute la foc mic.

Inchidem focul si lasam cheesecake-ul sa se raceasca in cuptor (astfel nu se va crapa crema deasupra). 

Il ornam cu ciocolata topita si il pastram la frigider.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si visine