Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan

de deyutzky in Prajituri, 5 Apr 2014 | 7017 vizualizari

 

Se poate consuma in Faza Atac, Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 albusuri
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 3-4 linguri indulcitor pudra (sau dupa gust)
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • Crema:
  • 4 galbenusuri
  • 1000 g branza Quark (2 cutii x 500 g/cutie)
  • esenta de vanilie
  • 5-6 linguri indulcitor pudra(sau dupa gust)
  • Decor:
  • 1 tableta Sly
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan:

Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma cu indulcitorul.


Adaugam taratele de ovaz, cacaua si praful de copt si amestecam cu o lingura.


Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia, apoi dam tava la cuptor pentru aprox 10 min pana cand pregatim crema.


Amestecam bine branza cu galbenusurile, indulcitorul si esenta.


Scoatem tava din cuptor si turnam crema peste blat. Dam tava inapoi la cuptor pentru 50-60 de minute la foc mic.


Inchidem focul si lasam cheesecake-ul sa se raceasca in cuptor (astfel nu se va crapa crema deasupra).


Il ornam cu ciocolata topita si il pastram la frigider.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Rocsi 1

05.04.2014, 20:08

Mmm super buna

Criss 1

10.04.2014, 11:18

Arata super!

simonacallas 1

14.04.2014, 23:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta