Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan

de deyutzky in Prajituri, 5 Apr 2014 | 10168 vizualizari

 

Se poate consuma in Faza Atac, Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 albusuri
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 3-4 linguri indulcitor pudra (sau dupa gust)
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • Crema:
  • 4 galbenusuri
  • 1000 g branza Quark (2 cutii x 500 g/cutie)
  • esenta de vanilie
  • 5-6 linguri indulcitor pudra(sau dupa gust)
  • Decor:
  • 1 tableta Sly
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan:

Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma cu indulcitorul.

Adaugam taratele de ovaz, cacaua si praful de copt si amestecam cu o lingura.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia, apoi dam tava la cuptor pentru aprox 10 min pana cand pregatim crema.

Amestecam bine branza cu galbenusurile, indulcitorul si esenta.

Scoatem tava din cuptor si turnam crema peste blat. Dam tava inapoi la cuptor pentru 50-60 de minute la foc mic.

Inchidem focul si lasam cheesecake-ul sa se raceasca in cuptor (astfel nu se va crapa crema deasupra). 

Il ornam cu ciocolata topita si il pastram la frigider.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si stafide