Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
este prima data cand fac si sunt super multumita de rezultat...eu am inlocuit crema de branza cu ricotta.
PT BAZA:
PT CREMA:
PT DECOR:
Pregatim prima data baza:
macinam biscuitii,intr-o craticioara punem untul cu mierea pe foc sa se topeasca apoi adaugam biscuitii.
Compozitia obtinuta o punem intr-o tava tapetata cu folie de plastic si o uniformizam cu mainile,apoi deasupra punem cateva capsuni spalate.Bagam tava in frigider pana se intareste baza(40-50 de minute).
Pregatirea cremei.
frecam galbenusurile cu zaharul pana se albesc apoi adaugam ricotta si piureul de capsuni si amestecam bine.
Punem gelatina la inmuiat pt 5 minute,dupa care o stoarcem si o punem cu 2 linguri de smantana pe foc mic pana se topeste,apoi o punem peste crema de branza.
Separat batem smantana cu vanilia si 2-3 linguri de zahar si o adaugam peste crema de branza,amestecam si punem totul peste baza de biscuiti si capsuni.
Nivelam si dam la frigider pt 3-4 ore(o noapte chiar).
decorul(sosul de capsuni):
Spalam capsunile si le taiem cubulete;le punem cu apa,zaharul si sucul de lamaie pe foc mic pana se ingroasa.
Cand s-a racorit bine turnam peste cheesecake-ul nostru scos din tava,apoi mai lasam 30 de minute la frigider si servim o minunata felie racoritoare,delicioasa,cremoasa....
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult