Cheesecake cu capsuni

de angyb in Prajituri, 5 Iun 2012 | 2850 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul:

  • 250 g biscuiti petit
  • 150 g unt
  • 3 lg zahar
  • 2 lg.ciocolata praf

Crema:

  • 200 ml frisca
  • 500 g mascarpone
  • 100 g crema de branza
  • 3,4 lg de zahar

Glazura:

  • 500 g capsuni
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri de gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu capsuni:

Blatul:Macunati biscuiti peste care adaugati untul topit ,zaharul si ciocolata si amestecati bine. Amestecul obtinut se intinde intr-o tava cu inel detasabil.Se da la rece.


Crema: Bateti spuma frisca adaugati crema de branza si mascarponele si zaharul amestecand mereu .crema obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti.


Glazura:taiati marunt capsunile .se pun intr-o strecuratoare impreuna cu zahar.siropul obtinut se pregateste impreuna cu un plic de gelatina (daca mai este nevoie de lichid se adauga apa) se adauga peste capsunile taiete marunt si se toarna peste crema de branza .


Al doilea plic de gelatina se prepara conform indicatilor de pe plic si se toarna peste capsuni.


Se lasa la rece ce putin o ora inainte de a-l taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

angyb 1

05.06.2012, 15:43

Bya Ralu 1

05.06.2012, 19:58

ce bunatate ai pregatit angy

iri_iri 1

05.06.2012, 22:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu vanilie si cacao - Dukan