Cheesecake cu capsuni

de angyb in Prajituri, 5 Iun 2012 | 2409 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul:

  • 250 g biscuiti petit
  • 150 g unt
  • 3 lg zahar
  • 2 lg.ciocolata praf

Crema:

  • 200 ml frisca
  • 500 g mascarpone
  • 100 g crema de branza
  • 3,4 lg de zahar

Glazura:

  • 500 g capsuni
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri de gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu capsuni:

Blatul:Macunati biscuiti peste care adaugati untul topit ,zaharul si ciocolata si amestecati bine. Amestecul obtinut se intinde intr-o tava cu inel detasabil.Se da la rece.


Crema: Bateti spuma frisca adaugati crema de branza si mascarponele si zaharul amestecand mereu .crema obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti.


Glazura:taiati marunt capsunile .se pun intr-o strecuratoare impreuna cu zahar.siropul obtinut se pregateste impreuna cu un plic de gelatina (daca mai este nevoie de lichid se adauga apa) se adauga peste capsunile taiete marunt si se toarna peste crema de branza .


Al doilea plic de gelatina se prepara conform indicatilor de pe plic si se toarna peste capsuni.


Se lasa la rece ce putin o ora inainte de a-l taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

angyb 1

05.06.2012, 15:43

Bya Ralu 1

05.06.2012, 19:58

ce bunatate ai pregatit angy

iri_iri 1

05.06.2012, 22:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu "Ceva fin" si zmeura