Oreo Brownies(Negresă cu biscuiţi Oreo)

de diaconta in Prajituri, 11 Noi 2012 | 3879 vizualizari

 

Se ştie deja că-mi place genul acesta de desert foarte mult.Am vrut să mă joc puţin cu compoziţia şi să adaug şi biscuiţi.Cum am tot văzut că se folosesc biscuiţi Oreo la desert,am zis să încerc şi eu.Nu mâncasem până acum Oreo,dar sincer n-am fost prea încântată de ei,aşa că ar fi fost mai bine să fi folosit nişte biscuiţi cu unt aşa cum am vrut iniţial.

 

INGREDIENTE

Pentru blat:
  • 250 gr unt
  • 100 gr ciocolata 50% cacao
  • 2 linguri cacao
  • 200 gr zahar brun
  • 250 gr faina
  • 4 oua
  • 2 linguri cafea instant(ness)
  • O lingurita ghimbir ras
  • Vanilie
  • 1 plic(10 gr) praf de copt
  • Sare
  • Un pachet biscuiţi Oreo
  • vişine
Pentru glazura:
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 20 gr unt
  • 50 ml lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oreo Brownies(Negresă cu biscuiţi Oreo):


Untul,ciocolata rupta bucati,zaharul,cacaua si cafeaua le-am pus într-un vas pe baie de aburi sa se topeasca.Nu trebuie sa fiarba.


Am lasat amestecul sa se raceasca,dupa care am pus galbenusurile pe rând mixând dupa fiecare.


Am pus apoi faina cernuta cu praful de copt ,ghimbirul si vanilia.


Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si le-am încorporat în restul compozitiei amestecând usor cu o paleta.


Intr-o tava,am pus hârtie de copt si am asezat biscuitii dupa ce i-am desfacut,unii au ramas cu crema altii fara.


Peste biscuiti am pus compozitia de blat si cateva visine.


Am pus la cuptor pentru 30 de minute.


Pentru glazura am pus toate ingredientele pe baie de aburi,apoi am pus deasupra blatului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oreo Brownies(Negresă cu biscuiţi Oreo)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

diaconta 1

20.11.2012, 16:19

Miuta,pai sa vii mai des draga mea
mai fac si eu cate una alta
dar acum pe weekend ma tot gandesc ce sa fac mai deosebit si parca am capul gol ))

portiadelumina 1

19.12.2012, 08:07

Asta e postată când am fost eu plecat Acum e tardiv, că deja e istorie, una frumoasă, desigur.

diaconta 1

19.12.2012, 08:46

Padre,mea culpa
Promit sa-ti fac ceva special dupa post te-am chinuity cam rau in ultima vreme,dar cu atat mai laudabil c-ai rezistat printre atatea ispite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Oreo de casa