Chec marmorat

de Laly in Prajituri, 22 Sep 2010 | 6146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cesti de faina
  • 2 cesti de zahar
  • 1/2 ceasca ulei
  • 4 oua
  • 1 1/2 iaurt simplu (cutie mica)
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de rom
  • 2 linguri de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare.


Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc si isi dubleaza volumul.


Peste galbenusuri se adauga uleiul,iaurtul,esenta si faina cernuta impreuna cu praful de copt.


La sfarsit se adauga albusurile,pe care le omogenizam cu lingura de jos in sus.


Se tapeteaza o forma cu ulei si faina.Se toarna aluatul in ea,oprindu-se 3-4 linguri care se amesteca cu cacao.


Se toarna peste checul din forma si se marmoreaza cu o scobitoare.


Se coace la foc mediu pana cand este rumen la suprafata,sau scobitoarea iese curata.


Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.


Este delicios langa un pahar cu lapte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Corinuta 1

25.09.2010, 23:37

Oooo ce frumos si aspectuos!Laly

elena1988 1

24.02.2011, 09:47

LadyCrs 1

20.05.2012, 23:31

foarte bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu branza de vaci