Cheesecake cu capsuni

de Andreea_Roz in Prajituri, 15 Aug 2013 | 1876 vizualizari

 

Reteta mea preferata .. foarte cremoasa si fina .. yamii

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 1 pachet unt
  • 1 pachet mare de biscuiti simpli (200-250g)

Crema:

  • 500g branza de vaci
  • 500g smantana grasa
  • 2 oua
  • 1 esenta rom
  • o cana zahar
  • 1/2 lamaie
  • fructe pentru decor (eu am folosit capsuni)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu capsuni:

BLAT: Se sfarama biscuitii cat mai marunt (eu i-am dat la robot :D). Intr-o cratita mica se pune la topit 3/4 din unt. Cand untul s-o topit se amesteca cu biscuitii pana se omogenizeaza. Se ia o tava se tapeteaza cu untul ramas si se adauga biscuitii, se preseaza si se da la cuptorul incins la 220 grade C pentru 5 minute. Se scoate si se lasa la racit.


CREMA: Intr-un castron se pune branza si 3/4 din zahar si se omogenizeaza la blender pana devine o pasta. In alt castron se pune 400g smantana, esenta de vanilie si cele 2 oua si se omogenizeaza. Se amesteca cele 2 compozitii cu blenderul pana se formeaza o pasta fina.


Separat in alt castron se amesteca smantana ramasa cu restul de zahar, zeama de la jumatate de lamaie si cateva capsuni pasate.


Se pune amestecul de branza in tava peste biscuiti si se da la cuptor pentru inca 20 min, la o temperatura de 220 grade C. Se lasa prajitura sa se raceasca in cuptor pentru a fi cat mai cremoasa iar dupa ce s-a racit se da la frigder pana a doua zi.


Se scoate din tava se pune deasupra crema de smantana cu fructe, cateva fructe taiate si se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Andreea_Roz 1

16.08.2013, 18:06

Multumesc Rocsi

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:55

Andreea_Roz 1

21.08.2013, 20:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure