Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale

de adela81 in Dulciuri, 20 Feb 2016 | 637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 200 g biscuiti zdrobiti
  • 2 linguri migdale macinate
  • 100 g unt topit
  • 2-3 linguri lapte
Umplutura:
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 500 g kvarg ( sau branza de vaci)
  • 100 g crema de branza Philadephia
  • 50 g amidon alimentar
  • 125 g stafide brune
Glazura:
  • 100 g ciocolata cu stafide si migdale
  • 50 ml smantana minim 20%
  • 25 g migdale feliate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale:

In primul rand pregatim baza, amestecati biscuitii macinati cu migdalele macinate si turnati untul topit peste. Pe urma tapetati o forma de tarta sau de chec (in cazul meu), cu acest amestec, inclusiv peretii formei si lasati deoparte.



Mixati ouale cu zaharul pana ce devin cremoase.



Pe urma adaugam crema de branza si amestecam.



Adaugati si kvarg sau branza de vaci si amestecati.



Urmeaza sa incorporati amidonul alimentar.




Iar spre final stafidele spalate si inmuiate in apa calduta.



Turnati compozitia obtinuta in tava, peste biscuiti si introduceti totul in cuptorul incalzit la 180 grade C timp de 30 minute.



Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca complet.



Topim ciocolata impreuna cu smantana pe bain marie.



Glazuram cheesecake- ul nostru si presaram fulgi de migdale. Dam la rece pentru cel putin o ora apoi feliem si savuram cu mare pofta.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

noiinbucatarie 1

25.02.2016, 21:21

foarte bun

mihaelar63 1

15.03.2016, 17:23

Ce praji buna !!!! Bine ai venit

adela81 1

19.04.2016, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu prune