Cheesecake cu cocos

de Bianca20 in Torturi, 10 Iul 2014 | 2823 vizualizari

 

Acest cheesecake a fost facut pe post de tort pentru ziua de nastere a surori mele. A vrut ceva simplu, gustos si racoritor. A fost foarte incantata de el. :D

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 200 g. biscuiti;
  • 150 g. unt;
  • 2 lg. cacao;
  • 1 lg. esenta de vanilie;
  • 100 g. ciocolata amaruie;

Crema:

  • 200 g. nuca de cocos;
  • 100 ml. apa de cocos;
  • 200 ml. lapte;
  • 40 g. amidon;
  • 250 g. branza dulce;
  • 300 ml. frisca lichida;
  • 2 plicuri gelatina;
  • 2 lg. zahar vanilat;

Decor:

  • 100 g. ciocolata amaruie;
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu cocos:

Blat: Biscuiti se faramiteaza in robot impreuna cu cacaoa. Se amesteca cu untul topit si cu esenta de vanilie si se pune intr-o tava cu pereti detasabili.Se da la frigider pentru 20 de minute. Ciocolata se topeste la bain-marie si se pune deasupra blatului de biscuiti.


Crema: Se pun la blender nuca de cocos, apa de cocos, zaharul si laptele. Se lasa la temperatura camerei pentru 20 de minute. Se adauga amidonul si se pune la foc mic pana se ingroasa. Se adauga peste crema calda branza faramitata. Se lasa la racit pentru 30 de minute. Se mixeaza frisca lichida si se adauga peste crema. La urma, se adauga gelatina hidratata cu cateva linguri de lapte si incalzita la bain-marie. Se adauga peste blat si se lasa sa actioneze gelatina.


Pentru decor am folosit cateva frunze de mar pe care le-am uns pe spate cu ciocolata topita. Le-am dat la congelator pana s-a intarit ciocolata, dupa care le-am dezlipit.

 

TIPS-URI

1

Daca vreti o crema mai spumoasa, asa cum am vrut eu, o mai dati prin blender dupa ce ati adaugat branza;

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

10.07.2014, 22:53

pity19 1

11.07.2014, 17:32

Pare putin gretoasa dar arata super!

diaconta 1

20.03.2015, 20:20

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu fluturi albi