Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure

de butoiaurora76 in Torturi, 2 Iul 2013 | 22516 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat de cheesecake

  • 250 g biscuiti
  • 1 pachet unt
  • 2 cutii crema de branza Philadelphia
  • 2 cutii mascarpone
  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 esenta vanilie
  • zeama si coaja rasa de la o lamaie
  • crema de vanilie pt cremsnit dr Oetker

Topping:

  • 400 g fructe de padure cu 100g zahar+3 lg amidon,
  • 1 pliculet gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure:

Preparare: Se maruntesc biscuitii, se framanta cu untul topit si se formeaza un blat care se coace 10 minute in forma de tort in cuptorul preancalzit.


Pt cheesecake se mixeaza crema de branza cu mascarpone si zaharul, apoi se adauga ouale unul cate unul mixand dupa fiecare, la final esenta, zeama si coaja rasa de lamaie. Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se pune forma intr-o tava cu apa la cuptor pana cand crema de branza formeaza o crusta aurie deasupra. Dupa ce s-a racit se toarna crema de cremsnit preparata dupa indicatiile de pe pachet. Topping-ul se prepara astfel: fructele de padure congelate se pun intr-un vas pe foc pana se decongeleaza. Cand incep sa fiarba se adauga zaharul amestecat cu amidonul, se lasa 2-3 minute sa se topeasca, apoi se adauga gelatina.


Topping-ul se lasa sa se raceasca putin si apoi se toarna peste cheesecake.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:01

delicios

kukibella 1

12.12.2013, 09:20

Aurelia 07_07 1

20.12.2013, 08:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie, capsuni si visine