Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure

de butoiaurora76 in Torturi, 2 Iul 2013 | 30881 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat de cheesecake

  • 250 g biscuiti
  • 1 pachet unt
  • 2 cutii crema de branza Philadelphia
  • 2 cutii mascarpone
  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 esenta vanilie
  • zeama si coaja rasa de la o lamaie
  • crema de vanilie pt cremsnit dr Oetker

Topping:

  • 400 g fructe de padure cu 100g zahar+3 lg amidon,
  • 1 pliculet gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure:

 Preparare: Se maruntesc biscuitii, se framanta cu untul topit si se formeaza un blat care se coace 10 minute in forma de tort in cuptorul preancalzit.

Pt cheesecake se mixeaza crema de branza cu mascarpone si zaharul, apoi se adauga ouale unul cate unul mixand dupa fiecare, la final esenta, zeama si coaja rasa de lamaie. Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se pune forma intr-o tava cu apa la cuptor pana cand crema de branza formeaza o crusta aurie deasupra. Dupa ce s-a racit se toarna crema de cremsnit preparata dupa indicatiile de pe pachet. Topping-ul se prepara astfel: fructele de padure congelate se pun intr-un vas pe foc pana se decongeleaza. Cand incep sa fiarba se adauga zaharul amestecat cu amidonul, se lasa 2-3 minute sa se topeasca, apoi se adauga gelatina.

Topping-ul se lasa sa se raceasca putin si apoi se toarna peste cheesecake. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulada cu carnati si cascaval
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Somloi