Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure

de butoiaurora76 in Torturi, 2 Iul 2013 | 21058 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat de cheesecake

  • 250 g biscuiti
  • 1 pachet unt
  • 2 cutii crema de branza Philadelphia
  • 2 cutii mascarpone
  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 esenta vanilie
  • zeama si coaja rasa de la o lamaie
  • crema de vanilie pt cremsnit dr Oetker

Topping:

  • 400 g fructe de padure cu 100g zahar+3 lg amidon,
  • 1 pliculet gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure:

 Preparare: Se maruntesc biscuitii, se framanta cu untul topit si se formeaza un blat care se coace 10 minute in forma de tort in cuptorul preancalzit.

Pt cheesecake se mixeaza crema de branza cu mascarpone si zaharul, apoi se adauga ouale unul cate unul mixand dupa fiecare, la final esenta, zeama si coaja rasa de lamaie. Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se pune forma intr-o tava cu apa la cuptor pana cand crema de branza formeaza o crusta aurie deasupra. Dupa ce s-a racit se toarna crema de cremsnit preparata dupa indicatiile de pe pachet. Topping-ul se prepara astfel: fructele de padure congelate se pun intr-un vas pe foc pana se decongeleaza. Cand incep sa fiarba se adauga zaharul amestecat cu amidonul, se lasa 2-3 minute sa se topeasca, apoi se adauga gelatina.

Topping-ul se lasa sa se raceasca putin si apoi se toarna peste cheesecake. 

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure-0
Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure-1

COMENTARII (23)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:01

delicios

kukibella

kukibella 1

12.12.2013, 09:20

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

20.12.2013, 08:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!