Cheesecake cu frisca si crema de capsuni

de cristinne in Prajituri, 9 Mai 2011 | 2595 vizualizari

 

F light.

 

INGREDIENTE

  • biscuiti petit beurre 140 gr;
  • unt - 100 gr;
  • crema branza: 500 gr;
  • zahar vanilat: 1 plic;
  •  zahar brun: 6 linguri;
  • capsuni: 500 gr;
  • frisca lichida: 250 ml;
  • gelatina granule - 1 plic
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu frisca si crema de capsuni:

Preparam blatul din biscuitii sfarmati si 100 de grame unt topit la microunde . Il punem in forma de prajitura si il dam la cuptor 10 minute pana devine crocant


Batem frisca lichida pana devine tare (cu un plic de intaritor daca e necesar). Facem un piure de capsune. Am taiat cubulete capsunile si le-am pasat cu blenderul. Pregatim geltina dupa instructiunile de pe pachet. Batem crema de branza cu zaharul pana se topeste si adaugam zaharul vanilat si piureul de capsuni cu gelatina inmuiata. Se pune acest amestec peste blatul de biscuiti racit si se da la frigider pana se intareste nitel. Se scoate dupa cateva ore si se orneaza cu frisca batuta si cu capsuni.. apoi iar se da la rece


. Este light! fara prea mult zahar! super bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu frisca si crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:17

adry88 1

13.05.2011, 15:40

vreau si eu o felie dak tot nu se poate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta fina cu capsuni si bezea