Cheesecake cu fructe de padure

de LeBlogPiquant in Prajituri, 5 Noi 2010 | 11297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g biscuiti,
  • 100g unt,
  • 500g branza de vaci,
  • 4 oua,
  • 150g zahar,
  • 2 fiole esenta de vanilie,
  • 1 lingurita de zeama de lamaie,
  • 200ml smantana,
  • un praf de sare,
  • fructe de padure inghetate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure:

Am sfaramat biscuitii, dupa ce am obtinut un fel de faina de biscuti mai mult sau mai putin omogena, am adaugat untul bucatele, si am amestecat pana s-au format un fel de firimituri de biscuiti. Apoi am mutat maclavaisul asta in forma de tort unsa cu unt, unde l-am intins cu degetele, astfel incat sa acopere uniform fundul.


Intr-un bol mare am amestecat cu mixerul branza si zaharul, vreo 3 minute, apoi am adaugat pe rand cate un ou, apoi vanilia, zeama de lamaie, sarea si la final smantana. Am mai amestecat inca 3 minute cat sa fie really fluffy. Apoi am turnat totul peste blatul de biscuiti, si am bagat cheesecake-ul la cuptor, pentru o ora (give or take), la foc mic (trebuie sa aveti grija pt ca se poate arde foarte usor deasupra.)


Dupa ce am scos-o din cuptor, am lasat-o sa se raceasca, si am pus deasupra fructele, urmate de un pliculet de gelatina dizolvata in sucul lasat de fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ionix 1

07.11.2010, 09:44

wow... arata demential

diana_k 1

07.11.2010, 15:23

ce tarta delicioasa

vanilla 1

09.11.2010, 16:48

demential arata!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Brownies Cappucino