Cheesecake cu fructe de padure

de sunrisseee in Prajituri, 6 Feb 2013 | 9747 vizualizari

 

O reteta usor de facut si de mare efect!

 

INGREDIENTE

  • 250g branza Philadelphia
  • 1 plic gelatina
  • 200g frisca lichida
  • 200g biscuiti Picnic
  • 100g unt topit
  • 80g zahar
  • 100g fructe de padure
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure:

Se piseaza biscuitii,se adauga untul topit si se amesteca bine pana cand se formeaza un aluat omogen care se pune intr-o tava cu peretii detasabili,presand foarte bine aluatul.


50g de frisca lichida se pune pe foc impreuna cu 80g zahar si se lasa pana da in primul clocot,se adauga pliculetul de gelatina dizolvat in 3-4 linguri de apa rece si se amesteca bine.


Restul de frisca(150g) se bate cu mixerul pana cand se intareste,se adauga apoi branza philadelphia si frisca lichida amestecata cu gelatina.Compozitia obtinuta se adauga peste blatul de biscuiti si se lasa la frigider pentru 2-3ore pana cand se intareste.


Intre timp se pregateste sosul de fructe de padure.Intr-o tigaie se adauga fructele de padure impreuna cu 3-4linguri de zahar si putina zeama de lamaie.Se lasa pe foc pana cand sucul de la fructe se ingroasa.


Cand cheesecake-ul este gata se scoate peretele detasabil al tavii si se toarna deasupra sosul de fructe de padure.ENJOY!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

sunrisseee 1

07.02.2013, 10:04

multumesc si bine v-am gasit

Rocsi 1

07.02.2013, 11:24

Bine ai venit!

mamaieelena 1

07.02.2013, 19:47

buuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
New York Cheesecake