Cheesecake cu nuci si caramel

de Dea_Dea in Dulciuri, 11 Oct 2014 | 1584 vizualizari

 

Idee venita pe moment :))

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita cacao
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt cu sofran Dr.Oetker
  • esenta de rom Dr.Oetker.
  • CREMA DE BRANZA.
  • 200 gr branza de vaci
  • 2-3 linguri zahar
  • un borcan de 400 gr smantana de casa
  • 1 lingurita gelatina Dr.Oetker+ 3 linguri de apa

  • MAI AVEM NEVOIE DE :
  • 4-5 nuci
  • sos caramel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu nuci si caramel:

BLAT: Oule se bat bine cu praful de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul si se mixeaza in continuare. La final se adauga praful de copt, faina si cacaoa. Se amesteca bine si se pune in forma de chec. Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 -35 min . Cand este copt se scoate si se lasa la racit.


CREMA: Branza se pune in castron cu zahar, se amesteca si se lasa cateva minute apoi se mixeazacu blender-ul. Smantana se pune in bol inalt si se bate bine pana devine spumoasa. Gelatina se pune la hidratat cu apa 5 min , apoi se dizolva pe abur .

Frisca se amesteca cu branza si apoi punem gelatina si punem peste blat in forma in care s-a copt. Se da la frigider.

Sa va spun cum am facut eu :

Blatul l-am taiat in doua pe lung, am decupat rotunduri cu forma . In forma rotunda am pus blat , miez de nuca , crema de branza , blat si iarasi crema de branza. Puteti face simplu , doar blat si crema de branza. Se orneaza cu sos caramel

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu nuci si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

reisnaor_2006 1

11.10.2014, 22:18

Xandrinne 1

12.10.2014, 08:37

Minunat!

Andreea Caroline 1

12.10.2014, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu dovleac si caramel