Cheesecake cu oreo (copt)

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 6 Aug 2016 | 5014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti oreo
  • 70 g unt
  • 400 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 30 g amidon
  • 5 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 80 g ciocolata neagra
  • 30-40 ml frisca lichida pt topit ciocolata
  • biscuiti oreo pentru ornat si interior ( 7-8 bucati)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu oreo (copt):

Am macinat biscuitii oreo fara a indeparta crema. Am topit untul si l-am amestecat cu biscuitii macinati. Am pus acest amestec intr-un vas in care am pus hartie de copt.Am distribuit amestecul, ridicand putin si marginile si am presat bine. Am introdus vasul la rece.

Am mixat albusurile spuma. Am mixat branza cu zaharul pudra si zaharul vanilat, am adaugat amidonul si gabenusurile mixand in continuare. La sfarsit adaugam si albusurile spuma si omogenizam.

Adaugam jumatate din compozitie, presaram cativa biscuiti oreo taiati bucatele si apoi restul de compozitie de branza. Introducem la cuptor la foc mediu pana se rumeneste putin si mijlocul nu mai este moale (40-50 min).

Oprim focul si mai lasam vasul in cuptor cateva minute. Scoatem vasul din cuptor si lasam sa se raceasca.Dupa ce s-a racit ornam partea superioara cu bucati de biscuiti oreo si peste biscuiti tragem cateva linii de ciocolata topita. Ornam marginile cu ciocolata topita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu oreo (copt)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura cu crema de ness -reteta nr. 1700