Cheesecake cu oreo (copt)

de GeorgiG in Prajituri, 6 Aug 2016 | 1118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti oreo
  • 70 g unt
  • 400 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 30 g amidon
  • 5 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 80 g ciocolata neagra
  • 30-40 ml frisca lichida pt topit ciocolata
  • biscuiti oreo pentru ornat si interior ( 7-8 bucati)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu oreo (copt):

Am macinat biscuitii oreo fara a indeparta crema. Am topit untul si l-am amestecat cu biscuitii macinati. Am pus acest amestec intr-un vas in care am pus hartie de copt.Am distribuit amestecul, ridicand putin si marginile si am presat bine. Am introdus vasul la rece.


Am mixat albusurile spuma. Am mixat branza cu zaharul pudra si zaharul vanilat, am adaugat amidonul si gabenusurile mixand in continuare. La sfarsit adaugam si albusurile spuma si omogenizam.


Adaugam jumatate din compozitie, presaram cativa biscuiti oreo taiati bucatele si apoi restul de compozitie de branza. Introducem la cuptor la foc mediu pana se rumeneste putin si mijlocul nu mai este moale (40-50 min).


Oprim focul si mai lasam vasul in cuptor cateva minute. Scoatem vasul din cuptor si lasam sa se raceasca.Dupa ce s-a racit ornam partea superioara cu bucati de biscuiti oreo si peste biscuiti tragem cateva linii de ciocolata topita. Ornam marginile cu ciocolata topita.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu oreo (copt)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

07.08.2016, 10:33

mirela0911 1

07.08.2016, 20:45

O bunaciune pe gustul meu!

Xandrinne 1

09.08.2016, 09:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Desert Choux a la Creme