Cheesecake cu pere

de alba_zori in Prajituri, 21 Mar 2012 | 1499 vizualizari

 

Am incercat si eu un cheese cake,deci e simplu si de efect,iata rezultatul,pofta mare!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti de cacao sfaramati bine.
  • 150 gr unt sau margarina.
  • 2 pere mari,cele mai mari.
  • 2 linguri de suc de lamaie.
  • 250 gr philadelphia,sau mascarpone.
  • 100 gr zahar. dupa gust.
  • 2 oua usor batute.
  • un pliculet de zahar vanilat
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu pere:

Pregatirea e chiar simpla si in trei miscari.

1.Sfaramam bine biscuitii si ii amestecam cu margarina, punem in frigider intr-o forma de silicon la odihnit un pic,cam 15 minute.

2.taiem perele in lat felii si le udam cu sucul de lamaie,le punem 10 minute intr-o tava tapetata cu hartie de copt,la cuptorul incalzit la 180 grade ca sa se usuce si sa nu lase suc.

3.Intr-un bol mixati bine philadelphia cu zaharul si adaugam incet incet si ouale si zaharul vanilat.

4.Asezam perele peste biscuitii reci din forma si peste turnam si crema de branza. 40 de minute la cuptor si e gata. Cand s-a racit putem s-o intoarcem pe dos, putem orna dupa placere cu frisca si fructe de padure, eu am avut congelate.

Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu pere-0
Cheesecake cu pere-1

COMENTARII (6)

Rocsi

Rocsi 1

22.03.2012, 11:24

cat de frumos!!!

MIUTA

MIUTA 1

22.03.2012, 12:34

Arata bine si sigur e si tare bun

alba_zori

alba_zori 1

22.03.2012, 15:41

Multumesc,sper sa incercati cat mai curand sa vedeti cat de buna este si simpla,cateodata lucrurile cat mai simple sant si cele mai bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!