Cheesecake cu pere

de alba_zori in Prajituri, 21 Mar 2012 | 1626 vizualizari

 

Am incercat si eu un cheese cake,deci e simplu si de efect,iata rezultatul,pofta mare!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti de cacao sfaramati bine.
  • 150 gr unt sau margarina.
  • 2 pere mari,cele mai mari.
  • 2 linguri de suc de lamaie.
  • 250 gr philadelphia,sau mascarpone.
  • 100 gr zahar. dupa gust.
  • 2 oua usor batute.
  • un pliculet de zahar vanilat
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu pere:

Pregatirea e chiar simpla si in trei miscari.


1.Sfaramam bine biscuitii si ii amestecam cu margarina, punem in frigider intr-o forma de silicon la odihnit un pic,cam 15 minute.


2.taiem perele in lat felii si le udam cu sucul de lamaie,le punem 10 minute intr-o tava tapetata cu hartie de copt,la cuptorul incalzit la 180 grade ca sa se usuce si sa nu lase suc.


3.Intr-un bol mixati bine philadelphia cu zaharul si adaugam incet incet si ouale si zaharul vanilat.


4.Asezam perele peste biscuitii reci din forma si peste turnam si crema de branza. 40 de minute la cuptor si e gata. Cand s-a racit putem s-o intoarcem pe dos, putem orna dupa placere cu frisca si fructe de padure, eu am avut congelate.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

22.03.2012, 11:24

cat de frumos!!!

MIUTA 1

22.03.2012, 12:34

Arata bine si sigur e si tare bun

alba_zori 1

22.03.2012, 15:41

Multumesc,sper sa incercati cat mai curand sa vedeti cat de buna este si simpla,cateodata lucrurile cat mai simple sant si cele mai bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si ananas