Cheesecake cu pere

de alba_zori in Prajituri, 21 Mar 2012 | 1952 vizualizari

 

Am incercat si eu un cheese cake,deci e simplu si de efect,iata rezultatul,pofta mare!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti de cacao sfaramati bine.
  • 150 gr unt sau margarina.
  • 2 pere mari,cele mai mari.
  • 2 linguri de suc de lamaie.
  • 250 gr philadelphia,sau mascarpone.
  • 100 gr zahar. dupa gust.
  • 2 oua usor batute.
  • un pliculet de zahar vanilat
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu pere:

Pregatirea e chiar simpla si in trei miscari.


1.Sfaramam bine biscuitii si ii amestecam cu margarina, punem in frigider intr-o forma de silicon la odihnit un pic,cam 15 minute.


2.taiem perele in lat felii si le udam cu sucul de lamaie,le punem 10 minute intr-o tava tapetata cu hartie de copt,la cuptorul incalzit la 180 grade ca sa se usuce si sa nu lase suc.


3.Intr-un bol mixati bine philadelphia cu zaharul si adaugam incet incet si ouale si zaharul vanilat.


4.Asezam perele peste biscuitii reci din forma si peste turnam si crema de branza. 40 de minute la cuptor si e gata. Cand s-a racit putem s-o intoarcem pe dos, putem orna dupa placere cu frisca si fructe de padure, eu am avut congelate.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

22.03.2012, 11:24

cat de frumos!!!

MIUTA 1

22.03.2012, 12:34

Arata bine si sigur e si tare bun

alba_zori 1

22.03.2012, 15:41

Multumesc,sper sa incercati cat mai curand sa vedeti cat de buna este si simpla,cateodata lucrurile cat mai simple sant si cele mai bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta