Cheesecake cu piersici - fara coacere

de alinutzika in Torturi, 17 Oct 2012 | 3975 vizualizari

 

Un cheesecake delicios si rapid!!!!

 

INGREDIENTE

  • 700 g crema de branza
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt moale
  • 5-6 linguri lapte
  • 300 g smantana grasa
  • 100 g zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 1 compot de piersici
  • 1 pliculet gelatina granule
  • 1 plic tort-jellee (rosu, am pus eu)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu piersici - fara coacere:

Biscuitii se macina la robot. Se amesteca cu untul moale si laptele. Se framanta putin cu mana si se tapeteaza cu" aluatul" obtinut o tava cu inel detasabil,  acoperita cu hartie de copt (a mea are diametrul de 28 cm)

Crema de branza se amesteca cu smantana in robot si se adauga zaharul, apoi esenta.

Piersicile din compot se taie cubulete, lasand 2 jumatati de piersica deoparte, pt ornat. Cubuletele de piersica se amesteca cu  crema de branza si cu gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic. Se toarna peste biscuitii din tava si se da la rece pentru o ora. Intre timp, se prepara jeleul care orneaza cheesecake-ul. Se mixeaza in robot piersica ramasa cu zeama de la compot.

Se prepara gelatina si se adauga peste peste zeama de piersici, amestecand bine. Jeleul se toarna peste crema de branza. Aveti grija, respectati instructiunile de pe plicul de tort-jellee. Eu am uitat sa fierb compozitia si am turnat-o rapid peste crema de branza. Apoi, mi-am amintit si am luat jos jeleul ca sa-l fierb, dar pentu ca era cam lichid, a inmuiat putin si  crema de branza. De asta jeleul are aspectul asta de ciuperca..:)))

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu piersici -  fara coacere-0
Cheesecake cu piersici -  fara coacere-1
Cheesecake cu piersici -  fara coacere-2
Cheesecake cu piersici -  fara coacere-3
Cheesecake cu piersici -  fara coacere-4

COMENTARII (22)

Sim0na

Sim0na 1

18.10.2012, 10:36

Arata delicios!!! O portie as cam vrea si eu..

alinutzika

alinutzika 1

18.10.2012, 15:58

ma bucur ca va place!

lilik

lilik 1

18.10.2012, 16:02

Ce deliciu aici suuper bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!