Cheesecake cu portocale

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 5 Mai 2011 | 5289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 200 gr nuci braziliene
  • 8 curmale fara samburi
  • 3 linguri cacao ( boabe de cacao macinate)
  • Ingrediente crema:
  • 2 cani caju crud hidratat 3-4 ore
  • 3 linguri unt de cocos
  • coaja de la 1 portocala
  • zeama de la 3 portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu portocale:

Preparare blat:

Am pus toate ingredientele in robot si am mixat pana la omogenizare. Compozitia obtinuta am presat-o intr-o tava cu diametrul 26 cm.

Preparare crema: Am topit untul de cocos pe calorifer, apoi l-am pus in blender impreuna cu caju scurs bine, zeama si coaja de portocala. Am mixat pana am obtinut o crema fina. Pe marginea tavii am pus felii de portocala si apoi am turnat crema. Am pus prajitura la frigider timp de cateva ore inaninte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crema de nuci cu cacao