Cheesecake cu portocale

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 5 Mai 2011 | 3556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 200 gr nuci braziliene
  • 8 curmale fara samburi
  • 3 linguri cacao ( boabe de cacao macinate)
  • Ingrediente crema:
  • 2 cani caju crud hidratat 3-4 ore
  • 3 linguri unt de cocos
  • coaja de la 1 portocala
  • zeama de la 3 portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu portocale:

Preparare blat:


Am pus toate ingredientele in robot si am mixat pana la omogenizare. Compozitia obtinuta am presat-o intr-o tava cu diametrul 26 cm.


Preparare crema: Am topit untul de cocos pe calorifer, apoi l-am pus in blender impreuna cu caju scurs bine, zeama si coaja de portocala. Am mixat pana am obtinut o crema fina. Pe marginea tavii am pus felii de portocala si apoi am turnat crema. Am pus prajitura la frigider timp de cateva ore inaninte de a fi servita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MIUTA 1

06.05.2011, 00:37

MotanLaOale 1

06.05.2011, 12:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baton de cereale raw