Cheesecake cu portocale

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 5 Mai 2011 | 3787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 200 gr nuci braziliene
  • 8 curmale fara samburi
  • 3 linguri cacao ( boabe de cacao macinate)
  • Ingrediente crema:
  • 2 cani caju crud hidratat 3-4 ore
  • 3 linguri unt de cocos
  • coaja de la 1 portocala
  • zeama de la 3 portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu portocale:

Preparare blat:


Am pus toate ingredientele in robot si am mixat pana la omogenizare. Compozitia obtinuta am presat-o intr-o tava cu diametrul 26 cm.


Preparare crema: Am topit untul de cocos pe calorifer, apoi l-am pus in blender impreuna cu caju scurs bine, zeama si coaja de portocala. Am mixat pana am obtinut o crema fina. Pe marginea tavii am pus felii de portocala si apoi am turnat crema. Am pus prajitura la frigider timp de cateva ore inaninte de a fi servita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MIUTA 1

06.05.2011, 00:37

MotanLaOale 1

06.05.2011, 12:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Crema de nuci cu cacao