Ciocolata raw

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 24 Noi 2015 | 2143 vizualizari

 

Curioasa din fire am vrut de ceva vreme sa incerc acest tip de ciocolata.
Am gasit unt de cacao bio asa ca m-am pus pe treaba. Este foarte usor de facut si se topeste in gura .

Am folosit indulcitor Green Sugar

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt cacao
  • 50 gr alune de padure prajite si macinate
  • 40 gr green sugar, sau alt indulcitor
  • praf de sare
  • 2 linguri cacao sau corab
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata raw:

Alunele de padure le prajim , le curatam in palme de coaja si le maruntim . Eu le-am dat prin rasnita,dar se pot taia cu cutitul .


Untul de cacao il punem intr-o craticioara la incalzit. Adaugam indulcitorul si amestecam pana cand se dizolva , sau daca aveti indulcitor lichid se poate folosi . Luam de pe foc .


Adaugam alunele , 2 linguri de cacao sau corab si amestecam energic ca sa nu se faca gogoloase.


Punem amestecul obtinut in forme special sau in forme de briose si dam la frigider pana se intareste .


Pofta buna .


P.S. Gustati daca este suficient de dulce , daca mai trebuie mai adaugati indulcitor



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Corinuta 1

25.11.2015, 11:43

Woow! Superba si cred ca si buna!

miki_a 1

26.11.2015, 00:18

O reteta de ciocolata foarte buna si sanatoasa!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura