Ciocolata de casa (raw vegan)

de Delicii Sanatoase in Prajituri, 22 Aug 2013 | 9207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr caju
  • 200 gr curmale foarte moi
  • 30 gr cacao
  • 2 gr pudra de vanilie
  • 1 vf cutit sare roz de Himalaya
  • 20 gr unt de cacao topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa (raw vegan):

Caju-ul se pune in robotul cu lama S si se proceseaza in jur de 10-15 minute pana cand devine o crema (practic unt). In acest timp va fi nevoie sa mai opriti robotul pentru a aduna compozitia de pe peretii robotului.


Dupa ce obtineti crema de caju adaugati curmalele moi, pe care e bine sa le maruntiti putin inainte si restul ingredientelor. Mai procesati pana toate sunt bine in corporate.


Puneti compozitia obtinuta in forma dorita si lasati cateva ore in frigider, iar daca nu aveti rabdare bagati in congelator pentru 20-30 min.


Este incredibil de buna, cremoasa, fina, aromata si satioasa.


Cu drag, Valentina

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

23.08.2013, 23:33

tare-mi place cum arata, sper ca o sa si fac candva!

nilgun 1

28.08.2013, 10:31

yummyyyy....ffff buna , deliciu

Bya Ralu 1

30.08.2013, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu fistic si alune de padure