Cheesecake cu roşii

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2012 | 3089 vizualizari

 

Mi-a venit ideea acestui cheesecake sarat răsfoind revista ,,Sale & Pepe,, o ediţie din Italia. A ieşit ceva foarte gustos care e bun şi cald şi rece. Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii brânză cu smântână Covalact
  • 100 g brânză de oaie
  • 4 ouă
  • 1 ou fiert
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 3 linguri cu făină
  • pătrunjel (sau mărar)
  • 2 roşii mari
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu roşii:

]ntr-un castron se amestecă brânza cu smântână cu brânza sărată, ouăle crude, oul fiert tare şi tăiat cubuleţe, măslinele, făina, pătrunjelul tocat şi un praf de piper. Se omogenizează bine compoziţia şi se toarnă într-o crăticioară mai mică tapetată cu hârtie de copt.


După 20 de minute se pun deasupra cubuleţe de roşie fără miez şi se presară pe margine puţină brânză sărată rasă. se coace în total cam 35-40 de minute.


E bună şi caldă şi rece.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

love_cherry 1

28.06.2012, 00:55

madi_marin 1

28.06.2012, 16:34

love_cherry....multumesc...

Bon_Jovi 1

26.08.2014, 19:53

Waaaau, ce bine arata. Si cred ca este si foarte buna. Cu siguranta o voi face si eu. Felicitari!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen in aparatul de waffe