Pogacele cu cascaval si sunca

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2013 | 7700 vizualizari

 

Foarte bune cu un pahar cu lapte sau puse pachetel pentru scoala. Iar daca le facem mici merg si ca aperitive.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pliculet drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 1 lingurita zahar
  • 1 galbenus de ou + 1 lingura lapte pentru uns
  • 150 g cascaval ras
  • 100 g sunca taiata cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu cascaval si sunca:

Se amesteca faina cu drojdia si sarea intr-un bol. Laptele incalzit se amesteca cu zaharul si untul pana se topesc, apoi se toarna incet peste oua si se amesteca bine.


Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se framanta aluatul 5 minute, apoi se pune la dospit pentru circa o ora.


Se intinde o foaie mai grosuta si se taie pogacele cu o forma rotunda. Se aseaza pogacile intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt, se ung cu amestecul de galbenus si lapte si se presara deasupra cascaval si sunca.


Se coc pentru 15-20 de minute la foc potrivit pana se rumenesc.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

deasupra puteti pune orice altceva va place

2

daca doriti pogaci mai mari taiati-le cu un bol, daca le vreti mai micute cu o canita sau un paharel

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

babi5 1

22.12.2013, 21:37

Corinuta 1

22.12.2013, 22:36

Xandrinne 1

13.03.2014, 14:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval