Saratele (facute la aparatul de waffe)

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2011 | 11833 vizualizari

 

Da...la noi se mananca foarte mult saratelele...asa ca am cautat o noua reteta care sa ne placa ....

 

INGREDIENTE

  • 650 g branza (preferabil o branza mai veche si foarte sarata)
  • 250 gr unt
  • 2 oua
  • 400 ml iaurt / sana
  • 900 gr faina
  • 50 gr chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele (facute la aparatul de waffe):

1. Intr-un bol incapator punem branza data prin ochiurile mici ale razataoarei, unutul ( ras deasemenea ), iaurtul, ouale si chimenul.Amestecam totul bine pana la omogenizare, apoi adaugam faina, incorporand-o trepatat , pana obtinem un aluat nelipicios, dar u foarte compact.

2. Cu mainile date prin faina facem bilute de marimi aproximativ egale, din aluat.

3. Bilutele de aluat tb sa fie cam de marimea unei caise..

4. In aparatul de waffe bine incins se pun aceste bilute de aluat, pe rand, si  se  coc bine bine...asta e tot!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele (facute la aparatul de waffe)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

adry88 1

13.10.2011, 20:50

place

alinutza1983 1

13.10.2011, 21:31

...veselie mare aici pe pagina la mine...uite sunt asa ocupata in ultima vreme, ca nu mai stau pe cat as vrea aici.


pe site...dar seara tot mai arunc eu o privire! ...hai sa ne revedem cu bine...cu cat mai multe retete~!

P.S : BEREA TOT EU O DAU ..CA DACA AM VENIT CU SARATELELE!

aziz 1

13.10.2011, 21:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Covrigei umpluti cu carne