Saratele (facute la aparatul de waffe)

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2011 | 7870 vizualizari

 

Da...la noi se mananca foarte mult saratelele...asa ca am cautat o noua reteta care sa ne placa ....

 

INGREDIENTE

  • 650 g branza (preferabil o branza mai veche si foarte sarata)
  • 250 gr unt
  • 2 oua
  • 400 ml iaurt / sana
  • 900 gr faina
  • 50 gr chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele (facute la aparatul de waffe):

1. Intr-un bol incapator punem branza data prin ochiurile mici ale razataoarei, unutul ( ras deasemenea ), iaurtul, ouale si chimenul.Amestecam totul bine pana la omogenizare, apoi adaugam faina, incorporand-o trepatat , pana obtinem un aluat nelipicios, dar u foarte compact.


2. Cu mainile date prin faina facem bilute de marimi aproximativ egale, din aluat.


3. Bilutele de aluat tb sa fie cam de marimea unei caise..


4. In aparatul de waffe bine incins se pun aceste bilute de aluat, pe rand, si se coc bine bine...asta e tot!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele (facute la aparatul de waffe)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

adry88 1

13.10.2011, 20:50

place

alinutza1983 1

13.10.2011, 21:31

...veselie mare aici pe pagina la mine...uite sunt asa ocupata in ultima vreme, ca nu mai stau pe cat as vrea aici.


pe site...dar seara tot mai arunc eu o privire! ...hai sa ne revedem cu bine...cu cat mai multe retete~!

P.S : BEREA TOT EU O DAU ..CA DACA AM VENIT CU SARATELELE!

aziz 1

13.10.2011, 21:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana