Rulada cu carne

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 2049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Umplutura:
  • o mana de carne ( 200-250 g)
  • o ceapa alba
  • patrunjel verde tocat
  • un ou
  • o jumatate de morcov
  • sare, piper dupa gust
  • 100 g fulgi de quinoa
  • Aluatul:
  • 300 g faina
  • 150 ml lapte
  • 40 ml ulei masline
  • sare
  • o jumatate de lingurita de chimen
  • 100 g faina de secara
  • 4 grame drojdie
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne:

Aluatul: intr-un bol am pus faina, drojdia, sarea, faina de secara. Le-am amestecat. Am pus peste acestea laptele caldut si am framantat un aluat mai moale. La final am adaugat uleiul de masline pe care l-am incorporat aluatului.


Umplutura


In 30 ml ulei incins am pus ceapa, morcovul ras pe razatoarea mica, sare, piper. Cand s-au calit putin am adaugat carnea. Am omogenizat. Am adaugat o ceasca de apa. Cand s-a fiert pe jumatate am adaugat fulgii de quinoa si am lasat sa scada mai bine. Am dat tigaia de pe foc, am adaugat un ou si am omogenizat. Am adaugat patrunjel verde tocat.


Asamblarea:


Din aluat am intins o foaie peste care am pus carnea. Am rulat. Am pus intr-o tava, am uns cu ou. Se pune la foc mediu pentru 40-45 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

28.05.2013, 13:50

yammy!

Alinutza80 1

29.05.2013, 18:24

o bunatate

alilianaa 1

29.05.2013, 19:47


Multumesc Alina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Placintele cu carne si ciuperci