Rulada cu carne

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 1970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Umplutura:
  • o mana de carne ( 200-250 g)
  • o ceapa alba
  • patrunjel verde tocat
  • un ou
  • o jumatate de morcov
  • sare, piper dupa gust
  • 100 g fulgi de quinoa
  • Aluatul:
  • 300 g faina
  • 150 ml lapte
  • 40 ml ulei masline
  • sare
  • o jumatate de lingurita de chimen
  • 100 g faina de secara
  • 4 grame drojdie
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne:

Aluatul: intr-un bol am pus faina, drojdia, sarea, faina de secara. Le-am amestecat. Am pus peste acestea laptele caldut si am framantat un aluat mai moale. La final am adaugat uleiul de masline pe care l-am incorporat aluatului.


Umplutura


In 30 ml ulei incins am pus ceapa, morcovul ras pe razatoarea mica, sare, piper. Cand s-au calit putin am adaugat carnea. Am omogenizat. Am adaugat o ceasca de apa. Cand s-a fiert pe jumatate am adaugat fulgii de quinoa si am lasat sa scada mai bine. Am dat tigaia de pe foc, am adaugat un ou si am omogenizat. Am adaugat patrunjel verde tocat.


Asamblarea:


Din aluat am intins o foaie peste care am pus carnea. Am rulat. Am pus intr-o tava, am uns cu ou. Se pune la foc mediu pentru 40-45 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

28.05.2013, 13:50

yammy!

Alinutza80 1

29.05.2013, 18:24

o bunatate

alilianaa 1

29.05.2013, 19:47


Multumesc Alina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac şi carne tocata