Oua umplute cu carne de pui si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 12830 vizualizari

 

sant extraordinar de bune,am zis hai sa schimb nu tot cu pateu si cu ton

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 1 pulpa pui
  • 1 piept pui
  • 150 g sunca
  • maioneza (2 oua si 300 ulei )
  • smantana 200g
  • 1/2 pachet de unt
  • sare ,piper
  • salata verde ,boabe de piper si patrunjel verde pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu carne de pui si sunca:

Se fierb ouale tare in apa cu putina sare

Dupa ce s-au fiert se curata si se taie pe lungine se scoate galbenusul care se amesteca bine cu untul si se lasa deoparte

carnea se fierbe intre timp cu putina sare apoi se curata de pe  os si se toaca marunt,la fel si sunca se toaca si ea marunt

Dupa ce avem si carne pregatita se amesteca bine cu galbenusile si untul,se pune sare si piper dupa care se umplu ouale

maioneaza se amesteca cu 200 smanatana sa nu fie asa de gretoasa(inainte de a pune smantana se ia putin pt decor)

Intr-un vas mai adanc sau un platou se pun frunze de salala verde apoi se pune maioneza cu smantana apoi se pun ouale umplute ,cu umplutura in jos le pun eu,apoi se pune cate putin din maioneza pe foecare in parte

Se orneaza cu boabe de piper si patrunjel verde

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute cu carne de pui si sunca-0
Oua umplute cu carne de pui si sunca-1
Oua umplute cu carne de pui si sunca-2
Oua umplute cu carne de pui si sunca-3
Oua umplute cu carne de pui si sunca-4
Oua umplute cu carne de pui si sunca-5
Oua umplute cu carne de pui si sunca-6
Oua umplute cu carne de pui si sunca-7

COMENTARII (28)

mamidesara

mamidesara 1

08.05.2010, 19:05

superba si prezentarea, 5 furculite

nadina73

nadina73 1

09.05.2010, 00:11

multumesc mamidesara

babi5

babi5 1

16.12.2014, 09:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!