Oua umplute cu carne de pui si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 20087 vizualizari

 

sant extraordinar de bune,am zis hai sa schimb nu tot cu pateu si cu ton

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 1 pulpa pui
  • 1 piept pui
  • 150 g sunca
  • maioneza (2 oua si 300 ulei )
  • smantana 200g
  • 1/2 pachet de unt
  • sare ,piper
  • salata verde ,boabe de piper si patrunjel verde pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu carne de pui si sunca:

Se fierb ouale tare in apa cu putina sare

Dupa ce s-au fiert se curata si se taie pe lungine se scoate galbenusul care se amesteca bine cu untul si se lasa deoparte

carnea se fierbe intre timp cu putina sare apoi se curata de pe  os si se toaca marunt,la fel si sunca se toaca si ea marunt

Dupa ce avem si carne pregatita se amesteca bine cu galbenusile si untul,se pune sare si piper dupa care se umplu ouale

maioneaza se amesteca cu 200 smanatana sa nu fie asa de gretoasa(inainte de a pune smantana se ia putin pt decor)

Intr-un vas mai adanc sau un platou se pun frunze de salala verde apoi se pune maioneza cu smantana apoi se pun ouale umplute ,cu umplutura in jos le pun eu,apoi se pune cate putin din maioneza pe foecare in parte

Se orneaza cu boabe de piper si patrunjel verde

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu carne de pui si sunca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute