Oua umplute cu carne de pui si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 13223 vizualizari

 

sant extraordinar de bune,am zis hai sa schimb nu tot cu pateu si cu ton

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 1 pulpa pui
  • 1 piept pui
  • 150 g sunca
  • maioneza (2 oua si 300 ulei )
  • smantana 200g
  • 1/2 pachet de unt
  • sare ,piper
  • salata verde ,boabe de piper si patrunjel verde pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu carne de pui si sunca:

Se fierb ouale tare in apa cu putina sare


Dupa ce s-au fiert se curata si se taie pe lungine se scoate galbenusul care se amesteca bine cu untul si se lasa deoparte


carnea se fierbe intre timp cu putina sare apoi se curata de pe os si se toaca marunt,la fel si sunca se toaca si ea marunt


Dupa ce avem si carne pregatita se amesteca bine cu galbenusile si untul,se pune sare si piper dupa care se umplu ouale


maioneaza se amesteca cu 200 smanatana sa nu fie asa de gretoasa(inainte de a pune smantana se ia putin pt decor)


Intr-un vas mai adanc sau un platou se pun frunze de salala verde apoi se pune maioneza cu smantana apoi se pun ouale umplute ,cu umplutura in jos le pun eu,apoi se pune cate putin din maioneza pe foecare in parte


Se orneaza cu boabe de piper si patrunjel verde



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu carne de pui si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mamidesara 1

08.05.2010, 19:05

superba si prezentarea, 5 furculite

nadina73 1

09.05.2010, 00:11

multumesc mamidesara

babi5 1

16.12.2014, 09:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de cascaval cu salata de telina si mar