Drob de galbiori

de lili in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2011 | 5434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o farfurie de galbiori
  • cozi de ceapa, usturoi, patrunjel si marar
  • 2-3 oua
  • 3 linguri de faina
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de galbiori:

Am fiert galbiorii. Verdeata am tocat-o marunt si am amestecat-o cu galbiorii, faina, ouale. Am pus totul intr-o tava. Pe deasupra compozitiei am turnat un amestec de ou cu smantana, ca sa ii dea fata drobului. Am bagat la cuptor cca 30 minute. Este buna atat rece cat si cald si se poate prepara si din ciuperci .

Pofta buna!!!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

02.07.2011, 23:09

bun

mihaelar63 1

13.06.2014, 23:56

Super drobul tau de galbiori . Am sa incerc si eu acum ca este sezonul

lili 1

29.06.2014, 09:29

:* astept impresii Mihaela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel