Cheesecake cu vanilie si cacao - Dukan

de Criss in Prajituri, 10 Apr 2014 | 4483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -2 cutii x 250 g crema fina de branza cu iaurt grecesc 0.2% (Kaufland)
  • -250 g branza Fagaras 3%
  • -5 oua
  • -4-5 linguri indulcitor stevia
  • -1 plic praf de budinca cu gust de vanilie
  • -65 g amidon (amidonul + praful de budinca trebuie sa fie 100 g)
  • -1 plic praf de copt
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -esenta de vanilie + -1 lingurita cacao cu continut scazut de grasime
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu vanilie si cacao - Dukan:

Intr-un bol se spumeaza galbenusurile cu indulcitorul. Nu-si vor dubla volumul si nu se vor albi ca si atunci cand sunt batute cu zahar, dar e pe aproape :) Peste galbenusurile spumate se adauga branza degresata si scursa daca e cazul, branza Fagaras si esenta de vanilie si se mixeaza pana se amesteca bine. Separat se amesteca ingredientele uscate, adica amidonul cu praful de budinca si praful de copt si se toarna peste crema de branza. Se adauga coaja rasa de lamaie, apoi albusurile batute spuma. Se amesteca usor cu o spatula sau o lingura si se toarna compozitia intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt.


Din compozitie se pastreaza 3 linguri, in care adaugam cacao. Punem compozitia cu cacao intr-un posh si spritam buline din loc in loc. Nu arata chiar cum as fi vrut eu bulinutele mele, dar va asigur ca cheesecake-ul e un deliciu absolut.


Se coace cheesecake-ul o ora la foc mic in cuptorul preincalzit. Cand e gata, se scoate, se lasa sa se raceasca putin apoi se scoate pe un gratar pana se raceste de tot. La copt creste destul de mult dar se mai lasa dupa ce se scoate din cuptor.


Se serveste rece, pudrat cu indulcitor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu vanilie si cacao - Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

babi5 1

21.05.2014, 08:33

Criss 1

22.05.2014, 05:39

Alinutza80 1

03.06.2014, 15:59

acum o sa o fac si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure