Cheesecake cu visine (fara coacere)

de GeorgiG in Dulciuri, 23 Sep 2016 | 1593 vizualizari

 

Iubesc cheesecake-ul .......

 

INGREDIENTE

  • 350 g biscuiti
  • 120 g unt
  • 60 g ciocolata alba
  • 250 g mascarpone
  • 150 g zahar pudra
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 400 g iaurt 10% grasime
  • 400 g visine
  • 250 g zahar
  • 4 linguri amidon
  • 15 g gelatina granule
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu visine (fara coacere):

Macinam biscuitii, Topim ciocolata alba cu untul. Amestecam biscuitii cu untul topit cu ciocolata. Tapetam o forma rotunda de tort cu folie alimentara sau de aluminiu si asezam amestecul de biscuiti presand usor si ridicand si marginile. Introducem tava la rece.


Mixam frisca.Punem gelatina la inmuiat. Amestecam mascarponele cu zaharul pudra, adaugam iaurtul si apoi frisca batuta. Incalzim gelatina(10 g) apoi o adaugam in compozitie. Peste biscuitii din tava punem un strat subire de crema, apoi asezam cateva forme de silicon si punem restul compozitiei printre formele de silicon. Introducem tava la rece.


Pentru jeleul de visine punem intr-un vas pe foc visinele impreuna cu cele 250 g de zahar si lasam sa fiarba cateva minute, apoi adaugam amidonul subtiat cu 2-3 linguri de apa sau de zeama de la visine.Mai lasam sa dea cateva clocote apoi indepartam de pe foc. Inmuiem gelatina (5 g) apoi o incalzim si o adaugam peste visine. Lasam sa se raceasca complet.


Dupa ce s-a racit jeleul de visine scoatem tava de la rece, indepartam formele de silicon si in fiecare adancitura punem visine din jeleul pregatit. Turnam zeama peste intreaga suprafata si introducem din nou la rece pana se intareste.


Scoatem forma de tort si ornam cu putin praf de biscuiti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu visine (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diaconta 1

27.09.2016, 16:18

Si eu iubesc Cheesecakeul

GeorgiG 1

28.09.2016, 10:01

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 12:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cremes la rece