Cheesecake de ciocolata fara coacere

de Retete_Haplea in Prajituri, 6 Apr 2015 | 4283 vizualizari

 

Se poate face în casă,
Este pe placul tuturor
O prăjitură delicioasă
Nu e nevoie de cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr biscuiti cacao
  • 150 gr unt
  • 800 gr crema de branza
  • 4 linguri zahar pudra
  • 160 gr ciocolata (80 gr ciocolata cu lapte, 80 gr ciocolata dark)
  • 50 ml smantana pentru frisca
  • 80 gr ciocolata
  • 50 gr ciocolata alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake de ciocolata fara coacere:

Macinam biscuitii cu mixerul.


Topim turnam untul peste biscuiti si amestecam .


Intindem ce obtinem pe fundul unei tavi cu pereti detasabili (diametru 25 cm).


Omogenizam crema de branza cu zaharul pudra.


Separat topim ciocolata , apoi o amestecam treptat cu crema de branza si omogenizam cu o spatula (de silicon).


Crema obtinuta o adaugam peste biscuiti cheesecake cu ciocolata fara coacereLasam la frigider macar 2 ore, apoi pregatim glazura.


Pt glazura: incalzim smantana dulce (fara a fierbe), apoi adaugam ciocolata si amestecam pana se topeste complet


Turnam glazura peste crema de branza .


Apoi ornam cu ciocolata alba topita (pe bain-marie).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake de ciocolata fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Adinuta san 1

06.04.2015, 22:35

Bine ai venit!

laura_n 1

07.04.2015, 09:18

bun venit, Victor!

Retete_Haplea 1

15.04.2015, 08:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac x 2 (alb & negru)