Brownies de ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 5 Ian 2011 | 3136 vizualizari

 

Atat de delicioasa cu o textura atat de fina si cu o glazura crema de ciocolata...merita probata mai ales de catre iubitorii ciocolatei negre...

 

INGREDIENTE

  • 120 gr ciocolata amaruie( neagra)
  • 113 gr unt nesarat
  • 200 gr zahar
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 2 oua mari
  • 95 gr faina  
  • un praf sare  
  • pentru glazura crema de ciocolata  
  • 90 gr ciocolata neagra
  • 80 gr frisca lichida
  • 1 lingurita unt  
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies de ciocolata:

Topiti ciocolata impreuna cu untul la beau-marin.


Luati de pe foc si amestecati cu zaharul.


Adaugati vanilia si apoi ouale pe rand.


La sfarsit amestecati faina si sarea.


Puneti in tava unsa cu unt si tapetata cu faina pentru 25 de minute la 165 grade, sau pana cand scobitoarea ( pentru test) iese uscata.


Lasati la racit pe un gratar.


Glazura crema:


Puneti ciocolata intr-un bol.


Pe foc mic puneti untul si frisca, dati fix un clocot.


Luati de pe foc si turnati peste ciocolata.


Lasati sa stea 5 minute apoi amestecati cu o lingura foarte bine. Lasati putin sa se raceasca si turnati peste prajitura. dati la rece si serviti apoi cum doriti.


Pentru o textura mai deosebita tineti prajitura la rece.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

09.01.2011, 10:13

Multumesc mamaie

elena1988 1

12.01.2011, 13:26

salvata la favorite

RuxyRux 1

13.01.2011, 18:17

Elena multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Foi cu caramel "Rodica"