Desert prajitura cu nutella si nuca

de - Andreea - in Prajituri, 12 Ian 2020 | 7864 vizualizari

 

Se face atat de usor , cu ingrediente putine ...si se mananca imediat :))

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 250 gr Nutella
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 70 gr faina alba
  • 1/2 plic praf de copt
  • 45 gr nuca tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu nutella si nuca:

Punem intr-un bol Nutella si untul moale. Amestecam bine aceste doua ingrediente.

Separat mixam ouale cu zaharul pana ce devin de culoare deschisa si si-au marit volumul.

Adaugam crema de unt si Nutella in bolul cu oua si amestecam cu o spatula.

Punem si nuca tocata (nu foarte marunt) si amestecam in continuare . 

Adaugam apoi faina cu praful de copt si amestecam bine.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si turnam compozitia .

Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade C, pentru 30 minute . 

Cand prajitura s-a copt, o lasam in tava sa se racoreasca, apoi o portionam dupa plac.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Nutella poate fi inlocuita cu orice alta crema de ciocolata.

2

Nuca poate fi si ea inlocuita cu alune de padure, migdale, fistic,etc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu nutella si nuca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu paine