Desert prajitura cu nutella si nuca

de - Andreea - in Prajituri, 12 Ian 2020 | 8110 vizualizari

 

Se face atat de usor , cu ingrediente putine ...si se mananca imediat :))

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 250 gr Nutella
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 70 gr faina alba
  • 1/2 plic praf de copt
  • 45 gr nuca tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu nutella si nuca:

Punem intr-un bol Nutella si untul moale. Amestecam bine aceste doua ingrediente.

Separat mixam ouale cu zaharul pana ce devin de culoare deschisa si si-au marit volumul.

Adaugam crema de unt si Nutella in bolul cu oua si amestecam cu o spatula.

Punem si nuca tocata (nu foarte marunt) si amestecam in continuare . 

Adaugam apoi faina cu praful de copt si amestecam bine.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si turnam compozitia .

Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade C, pentru 30 minute . 

Cand prajitura s-a copt, o lasam in tava sa se racoreasca, apoi o portionam dupa plac.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Nutella poate fi inlocuita cu orice alta crema de ciocolata.

2

Nuca poate fi si ea inlocuita cu alune de padure, migdale, fistic,etc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu nutella si nuca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Albinita