Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 10014 vizualizari

 

Un desert pregatit exclusiv in blenderul Oster, fara pregatire termica in prealabil, este tot ceea ce ai nevoie atunci cand iti doresti un dulce rapid, dar totodata ireprosabil din punctul de vedere al gustului. Ridicat la rang de excelenta datorita blenderului Oster, cheesecake-ul rece poate satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

 

INGREDIENTE

  • 320 gr biscuiti de post 
  • 1 lingurita scortisoara 
  • 1/2 lingurita cardamon 
  • 125 gr margarina la temperatura camerei 
  • 2 bucati tofu simplu 
  • 400 ml crema de soia 
  • 200 ml lapte de soia cu vanilie 
  • 2 pliculete gelatina 
  • 2 pliculete intaritor de frisca
  • 1 lingurita extract de vanilie 
  • 150 gr zahar 
  • 250 gr capsuni proaspete 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster:

Lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta.


Schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar apoi lasati-l la scurs pentru cateva ore.


Lasati gelatina la hidratat in laptele de soia pentru 10 min.


Zdrobiti biscuitii si adaugati-i in blenderul Oster Classic Chrome – macinati-i pana se fac praf si adaugati scortisoara si cardamonul.


Tapetati cu margarina si praf de biscuiti o forma de tort cu pereti detasabili.


Amestecati margarina cu biscuitii si intindeti compozitia in tava.


Umeziti-va mainile si neteziti bine pana obtineti un blat dens, uniform.


Incalziti cuptorul la 190 de grade si introduceti forma de tort inauntru pentru 5 minute.


Scoateti si lasati la racit.


Spalati blenderul Oster Classic Chrome si introduceti tofu in acesta, peste care adaugati crema de soia, intaritorul de frisca, esenta de vanilie si zaharul


Incalziti gelatina la bain marie pentru cateva minute, pentru a dizolva granulele.


Adaugati apoi gelatina cu laptele de soia in blenderul Oster Classic Chrome


Mixati pana obtineti o compozitie omogena.


Taiati capsunile pe jumatate.


Adaugati-le una langa alta vertical, sprijinite de peretii interiori ai formei de tort.


Turnati compozitia din blender in forma de tort si lasati-o la frigider pentru 3 ore.


Serviti cu topping de fructe.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dantes 1

30.03.2015, 06:32

Super!

Geanina87 1

30.03.2015, 09:23

mihaelar63 1

24.07.2015, 14:17

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mar (de post)