Cheesecake la pahar

de laylalala in Prajituri, 18 Aug 2011 | 8335 vizualizari

 

Intotdeauna am vrut sa fac un cheesecake la pahar. Acum a sosit vremea ! Ce pot sa zic : are gust de cheesecake doar ca nu este sub forma de felie ci este intr-un pahar :)) . Oricum a fost buuuun. Enjoy!

 

INGREDIENTE

Ingrediente necesare pentru reteta de Cheesecake la pahar

  • 200 ge biscuiti simpli de vanilie, sfaramitati
  • 150 gr unt, topit
  • Umplutura
  • 200 gr crema de branza
  • 150-200 gr zaha pudra (dupa gust)
  • semintele de la 1 pastaie de vanilie
  • 200 ml frisca, batuta
  • sos de ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake la pahar:

Preparare Cheesecake la pahar

1.       Bate crema de branza cu zaharul si semintele de vanilie apoi incorporeaza frisca batuta.Da crema la rece pentru 30 minute.

2.       Amesteca biscuitii cu untul topit.

3.       Pentru asamblare, pune 1-2 linguri de biscuiti la baza unui pahar apoi toarna sos de ciocolata. Adauga apoi 1-2 linguri de crema si repeat procedura pana cand ajungi la gura paharului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:44

Wow ! Geniala idee Larica harnicuta...arata minunat

alinutzika 1

26.08.2011, 15:28

vai cum arata.....

mihaelaradu 1

12.02.2012, 16:47

ce idee geniala..nu am cioco in casa, dar folosesc topping de coacaze daca tot il aveam pt cheesecake clasic..e super ideea..abia astept sa incerc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure