Cheesecake marmorat a la Simona Anomiss

de Bucataras in Prajituri, 29 Apr 2009 | 9306 vizualizari

 

“Buna. Va urmaresc de ceva vreme si acum m-am decis sa va impartasesc o reteta si sa si particip cu ea la concursul Reteta mea. Este o prajitura delicata si fina pe care o savurezi in orice moment cu mare placere”, ne scrie Simona. Multumiiim muuuult si bafta in concurs!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 250 g biscuiti graham pisati
  • 100 g unt
  • 100 g ciocolata ( o ciocolata neagra)
  • Crema de branza
  • 3oua
  • 800 g crema de branza tip Philadelphia
  • 200g smantana
  • 200 g zahar
  • vanilie sau o pastaie de vanilie curatata din care folosim semintele
  • 1 borcan dulceata capsuni/afine/zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake marmorat a la Simona Anomiss:

Batem ouale, adaugam 600 g din crema de branza, 100 g din smantana , zaharul, vanilia si omogenizam bine . Adaugam crema alba de branza peste blatul de biscuiti, nivelam cu o lingura. Din 200 g crema de branza, 100 g smantana si cateva linguri de dulceata facem crema colorata, pe care o amestecam cat mai fantazist in tava , cu crema alba de branza( eu am pus cate o lingura mare de crema colorata din loc in loc si cu un bat de frigaruie am trasat cercuri in crema). Coacem 40 min, cel mult o ora la foc mic spre potrivit, stingem focul si lasam prajitura in cuptorul oprit pana la racire ( chiar daca mijlocul inca e moale si tremura usor la atingere, prajitura e coapta)


Se poate orna cu dulceata sau cu jeleu din 1 plic de tort gelee rosu care se prepara dupa instructiunile de pe plic si care se toarna rapid pe prajitura, inclinand usor pt a se acoperi suprafata

Se lasa pana a doua zi la rece si se serveste cu mare pofta !


Cu drag,


Simona (Anomiss) Alexandru - Bucuresti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake marmorat a la Simona Anomiss" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

elena1988 1

04.03.2011, 17:19

jolygina 1

22.05.2011, 01:42

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec dungat
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

ieri la 19:57

Spaghete cu chiftele și sos alb

de Meea 4

ieri la 18:56

Desert vafe Tiramisu

de laura_n 6

ieri la 17:55

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

pe 18.09 la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Eierschecke - Prajitura cu branza si crema de oua