Cheesecake marmorat a la Simona Anomiss

de Bucataras in Prajituri, 29 Apr 2009 | 8085 vizualizari

 

“Buna. Va urmaresc de ceva vreme si acum m-am decis sa va impartasesc o reteta si sa si particip cu ea la concursul Reteta mea. Este o prajitura delicata si fina pe care o savurezi in orice moment cu mare placere”, ne scrie Simona. Multumiiim muuuult si bafta in concurs!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 250 g biscuiti graham pisati
  • 100 g unt
  • 100 g ciocolata ( o ciocolata neagra)
  • Crema de branza
  • 3oua
  • 800 g crema de branza tip Philadelphia
  • 200g smantana
  • 200 g zahar
  • vanilie sau o pastaie de vanilie curatata din care folosim semintele
  • 1 borcan dulceata capsuni/afine/zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake marmorat a la Simona Anomiss:

Batem ouale, adaugam 600 g din crema de branza, 100 g din smantana , zaharul, vanilia si omogenizam bine . Adaugam crema alba de branza peste blatul de biscuiti, nivelam cu o lingura. Din 200 g crema de branza, 100 g smantana si cateva linguri de dulceata facem crema colorata, pe care o amestecam cat mai fantazist in tava , cu crema alba de branza( eu am pus cate o lingura mare de crema colorata din loc in loc si cu un bat de frigaruie am trasat cercuri in crema). Coacem 40 min, cel mult o ora la foc mic spre potrivit, stingem focul si lasam prajitura in cuptorul oprit pana la racire ( chiar daca mijlocul inca e moale si tremura usor la atingere, prajitura e coapta)


Se poate orna cu dulceata sau cu jeleu din 1 plic de tort gelee rosu care se prepara dupa instructiunile de pe plic si care se toarna rapid pe prajitura, inclinand usor pt a se acoperi suprafata

Se lasa pana a doua zi la rece si se serveste cu mare pofta !


Cu drag,


Simona (Anomiss) Alexandru - Bucuresti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake marmorat a la Simona Anomiss" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

elena1988 1

04.03.2011, 17:19

jolygina 1

22.05.2011, 01:42

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake ciocolatos