Gugu luf

de laura_n in Prajituri, 26 Oct 2013 | 3358 vizualizari

 

Mi-am tras forma de guguluf pt Gugu :)))
special pt Miha: un strop de cociolata

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 3 oua
  • 100 gr zahar brut
  • 4 linguri dulceata caise
  • 1 lgta extract vanilie
  • 1 praf copt
  • 50 ml lapte dulce
  • pt glazura
  • 2 linguri dulceata caise
  • 2-3 patratele ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gugu luf:

Intr-un castron, punem untul moale, zaharul, extractul de vanilie si mixam bine, bine. Adaugam cate un ou, mixand bine pana se incorporeaza, apoi dulceata. 

Adaugam faina cu praful de copt, mixam in continuare, apoi adaugam laptele ca sa mai subtiem un pic compozitia.

Pregatim forma de guguluf unsa cu unt si tapetata cu faina sau dupa caz, din silicon si turnam compozitia.

Dam la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam 40 minute.

Intr-un vas,punem 2-3 linguri dulceata caise si cateva cubulete ciocolata si amestecam pe foc pana se topeste ciocolata. Dam deoparte la racit.

Dupa ce s-a copt, scoatem guguluful din cuptor, lasam sa se raceasca, apoi turnam glazura.

Sotul meu a spus ca e cea mai buna si mai pufoasa chestie pe care am facut-o :)))

 

TIPS-URI

1

Ingredientele costa aproximativ 12-13 lei.

2

Se poate pudra cu zahar in loc de glazura.

3

am pus si cociolata special pt Miha :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Gugu luf" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec combinat