Gugu luf

de laura_n in Prajituri, 26 Oct 2013 | 1147 vizualizari

 

Mi-am tras forma de guguluf pt Gugu :)))
special pt Miha: un strop de cociolata

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 3 oua
  • 100 gr zahar brut
  • 4 linguri dulceata caise
  • 1 lgta extract vanilie
  • 1 praf copt
  • 50 ml lapte dulce
  • pt glazura
  • 2 linguri dulceata caise
  • 2-3 patratele ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gugu luf:

Intr-un castron, punem untul moale, zaharul, extractul de vanilie si mixam bine, bine. Adaugam cate un ou, mixand bine pana se incorporeaza, apoi dulceata.


Adaugam faina cu praful de copt, mixam in continuare, apoi adaugam laptele ca sa mai subtiem un pic compozitia.


Pregatim forma de guguluf unsa cu unt si tapetata cu faina sau dupa caz, din silicon si turnam compozitia.


Dam la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam 40 minute.


Intr-un vas,punem 2-3 linguri dulceata caise si cateva cubulete ciocolata si amestecam pe foc pana se topeste ciocolata. Dam deoparte la racit.


Dupa ce s-a copt, scoatem guguluful din cuptor, lasam sa se raceasca, apoi turnam glazura.


Sotul meu a spus ca e cea mai buna si mai pufoasa chestie pe care am facut-o :)))


 

TIPS-URI

1

Ingredientele costa aproximativ 12-13 lei.

2

Se poate pudra cu zahar in loc de glazura.

3

am pus si cociolata special pt Miha :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Gugu luf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

ianculubita 1

27.10.2013, 08:50

bun,bun si Gugu dar mai ales Luful

mihaelar63 1

28.10.2013, 14:31

Vleau si eu

laura_n 1

28.10.2013, 15:14

)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Desert chec combinat